H hasan55 Original poster Kayıtlı Üye 11 Haz 2015 32 2 14 Tem 2015 #1 Telefonuma serviste temiz rom atıldı. Rootlamadan yedek alayım diyorum. Sp flash tool ile yedek almam mümkün mü? Sitede anlatımı mevcutmudur?
Telefonuma serviste temiz rom atıldı. Rootlamadan yedek alayım diyorum. Sp flash tool ile yedek almam mümkün mü? Sitede anlatımı mevcutmudur?
Amazing Aktif Üye 19 Nis 2015 301 43 14 Tem 2015 #2 Ne ugrasiyorusn bunlarla cwm gir backup and restore kismindan backup yedegini al .sitede rootlamadan cwm yukleme anlatimi var
Ne ugrasiyorusn bunlarla cwm gir backup and restore kismindan backup yedegini al .sitede rootlamadan cwm yukleme anlatimi var
H hasan55 Original poster Kayıtlı Üye 11 Haz 2015 32 2 15 Tem 2015 #3 byozan' Alıntı: Ne ugrasiyorusn bunlarla cwm gir backup and restore kismindan backup yedegini al .sitede rootlamadan cwm yukleme anlatimi var Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi yedek aldım 330 mb. Cwm den rootlamadan yükleme linkini atar mısın?
byozan' Alıntı: Ne ugrasiyorusn bunlarla cwm gir backup and restore kismindan backup yedegini al .sitede rootlamadan cwm yukleme anlatimi var Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz gibi yedek aldım 330 mb. Cwm den rootlamadan yükleme linkini atar mısın?