palaone Original poster Kayıtlı Üye 4 Şub 2015 42 2 3 Nis 2016 #1 Gionee S5.5 romda simgeleri küçültmek için build proptan veya başka bi uygulama ile yapabileceğimiz bir yol varmıdır ?
Gionee S5.5 romda simgeleri küçültmek için build proptan veya başka bi uygulama ile yapabileceğimiz bir yol varmıdır ?
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 3 Nis 2016 #2 Cvp: [Yardım] Gionee S5.5 Simgeleri küçültme Bu sorunuzu sorun bölümü yerine romun konusuna yazsanız ?
Cvp: [Yardım] Gionee S5.5 Simgeleri küçültme Bu sorunuzu sorun bölümü yerine romun konusuna yazsanız ?
palaone Original poster Kayıtlı Üye 4 Şub 2015 42 2 3 Nis 2016 #3 Cvp: [Yardım] Gionee S5.5 Simgeleri küçültme Frozen' Alıntı: Bu sorunuzu sorun bölümü yerine romun konusuna yazsanız ? Genişletmek için tıkla ... Yardım amaçlı bir konu olduğu için buraya yazdım eğer yanlış olduysa kapatılsın romun konusuna yazayım kusura bakmayın
Cvp: [Yardım] Gionee S5.5 Simgeleri küçültme Frozen' Alıntı: Bu sorunuzu sorun bölümü yerine romun konusuna yazsanız ? Genişletmek için tıkla ... Yardım amaçlı bir konu olduğu için buraya yazdım eğer yanlış olduysa kapatılsın romun konusuna yazayım kusura bakmayın