VİA V5 MİUİ V7 - 6.1.7 TR Global By[Umutcan]

umutcan323

Original poster
Geliştirici Üye
9 Eki 2015
226
62
-------------------İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR... PORTLAMASI ZAMAN ALIR-------------

TELEFONDAN KONU EKLİYORUM BOZUKLUK OLABİLİR. KUSURA BAKMAYIN YANİ :emoji_grinning:

İşte sonunda en stabil olan son güncelleme miui romuyla karşınızdayım

Rom Özellikleri
-4.4.2
-En son güncellemedir.
-Hiçbir hata bulunmaz. Sadece galeriya gecerken hatta var.
-Türkçe dilde tema indirilebilir.
-Batarya performansı ve şebeke çekim gücü muhteşem derece iyi
-Rom performansı çok hızlı. Bu romu bırakamaycaksınız.
-İFont a felanda gerek yok. Hersey calısır.
-Yüklü gelen uygulamaları silin :emoji_slight_smile:
-Reflesh derdi bitti. Uygulama gecisleri cook hızlı

-Denemessen pisman olursun :emoji_slight_smile:

NOT: İNGİLİZCE KURULUM YAPIN. SONRA TÜRKÇEYE ÇEVİRİN
NOT: RAM KULLANIMINA BAKMAYIN. HİÇ BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ

ROM HATALARI
-Hiçbir hata yok. Bulan söylesin

ROM YÜKLEME TALİMATLARI
-Factory reset
-wipe data/cache
Flash miui.zip
-Reboot system

Download:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN. PC OLMADAN PORTLADIM. ÇOK UĞRAŞTIM BAŞARDIM.

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
Kardesim seni yurekten kutluyorum emegine saglik yarin kesinlikle deniyecegim ...

@"alptrek" eyvallah kardesim benim. Emegin var :)

@"Lyscaer55" telefondan indiriyorsan uc browser yukle onu kullan. Onla indir en iyi browser o memnun kesin kalırsın. Tavsiyemdir

Romu kuran arkadaşlar ekran parlaklığını az kısın bakalım ne oluyor, bende ekran tamamen kararıyor ve bidaha geri alınmıyor, ekran tamamen gidiyor, factory reset atmak zorunda kaldım 3-4 defa, sadece bende mi oluyor başka olanda oldumu.

Bugun icin yuklerim demistim ama sizden bu sorunu duydugum icin umutcanin cevabini bekliyecegim

@"bild" kardesim sen kusursuz istiyosun zenuiyiden daha memnun edicek emin ol :)
@"Lyscaer55"
Öyle bir sorun bende bulunmuyor kardesim sende vardır elbett bisy.
ormkJQ.png

Bende sorun ne olabilir ayni sekilde yükledim ekran gidiyor, çok güzel bi rom nası düzelte bilirim bunu

@"Lyscaer55" hic bilmiyorum ki. Soyle yukle recovery gel factory reset, wipe data cache yap sonra installdan flashla. Direk telefonu yeniden baslat. İngilizce kurulum yap bakalım olucakmı yine