F Forumcu Original poster Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 9 0 14 Ocak 2016 #1 Beyler ben root etmeyi dusunuyorum ama hiç unroot dosyasi paylasilmamis forumda, nasil yapilacagini bilen var mi ?
Beyler ben root etmeyi dusunuyorum ama hiç unroot dosyasi paylasilmamis forumda, nasil yapilacagini bilen var mi ?
F Forumcu Original poster Kayıtlı Üye 9 Ocak 2016 9 0 14 Ocak 2016 #3 Rygebin' Alıntı: Var unroot dosyası ama yapılsa dahi yine de güncelleme yapılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olsun ya paylasilsa iyi olur, servise gonderirken unroot gerekiyor
Rygebin' Alıntı: Var unroot dosyası ama yapılsa dahi yine de güncelleme yapılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olsun ya paylasilsa iyi olur, servise gonderirken unroot gerekiyor
2 2tuna2 Kayıtlı Üye 19 Ağu 2015 57 1 15 Ocak 2016 #5 Forumcu' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Var unroot dosyası ama yapılsa dahi yine de güncelleme yapılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olsun ya paylasilsa iyi olur, servise gonderirken unroot gerekiyor Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere rootlu gönderdim servise kabul etmeme gibi lüksleri yok.
Forumcu' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Var unroot dosyası ama yapılsa dahi yine de güncelleme yapılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Olsun ya paylasilsa iyi olur, servise gonderirken unroot gerekiyor Genişletmek için tıkla ... ben 2 kere rootlu gönderdim servise kabul etmeme gibi lüksleri yok.
M mustioo Aktif Üye 25 Kas 2015 206 40 16 Ocak 2016 #6 Çaktirmayin sorun olmaz. Bgisayarlarda 2.7 den 3.4 overclock halde yanmış anakart yapıyorlar. Telefonda sorun çıkartmaları yanlış.
Çaktirmayin sorun olmaz. Bgisayarlarda 2.7 den 3.4 overclock halde yanmış anakart yapıyorlar. Telefonda sorun çıkartmaları yanlış.