Twrp Yukleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokhanpvp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokhanpvp

Original poster
Kayıtlı Üye
14 Şub 2016
77
2
Merhaba ben telefona cm 12 yukledim wes hocamin twrp ile kurulanini ama bootloaderde pc gormuyor twrp gitti wes hocamin romuyla napicam yardim edin

driverler kuruluysa görmesi gerekiyor. değilse internetten "google usb driver" aratarak kur öyle dene. twrp gitmesi de garip zaten ya neyse

Hocam deniyrcegim tsk eskiden driver kuruli degildi yine goruyordu ama yuklenmiuordu waiting for device yaziyor

Cvp: RE: Twrp Yukleme Sorunu

gokhanpvp' Alıntı:
beyler hep wes bakıyor birazda siz bakın yardım edin

Minimal_af_setup'un yüklü olduğu klasörün içindekilerin hepsini rom'un olduğu klasöre kopyala ve tekrar dene.

wes hocam bana surucu yazılımını güncellestirin driverleri atabilirmisin ?

Wes' Alıntı:
driverler kuruluysa görmesi gerekiyor. değilse internetten "google usb driver" aratarak kur öyle dene. twrp gitmesi de garip zaten ya neyse
hocam bana senin wileyfoxun driverlerini atabilirmisin ?

bide telfonumu ABD interface olarak görüyor

gokhanpvp' Alıntı:

Wes' Alıntı:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Wes' Alıntı:
gokhanpvp' Alıntı:

Wes' Alıntı:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

verdiğin driverleri kurdum ama en önemlisi wileyfoxdu diğerleri önemli degildi onlar vardı root atdım twrp de yükledim tesekkürler <3

Var oncelikle wes hocamin attigi driverlerin hepsini kur sonra telefonu bootloadere al fastboot oem unlock-go komutunu ver sonra twrp yi yukle 3 var forumda olmazsa yardim ederim