[TWRP 3.0.2-4] PIRANHA IQ +(PLUS) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Celuk

Original poster
Yönetici
20 Kas 2015
1,092
866
Cihaz
Quatro M1453|Etab 5
Evet arkadaslar , arkadaslarin istegi uzerine elimde bu telefon olmadigi halde twrp 3.0.2-4 portladim ve paylasiyorum.

RECOVERY'NİN GENEL ÖZELLİKLERİ :

- Bildiğimiz twrp gelismis recovery modudur.
- SELInux destegi mevcuttur.
- Bilgisayar ile dosya aktarimi yapilabilmektedir. (Bunun için kabloyla direk bilgisayara baglayin.)
- Piranha iq+ icin ilk custom recovery bildigim kadariyla.
- Türkçe dil desteği mevcuttur.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :

OMyWz3.jpg

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

KURULUM :

- Linkte verecegim recovery.img dosyasini cihaziniza uygun scatter dosyasiyla flashlayabilirsiniz
- Eger cihaziniz rootluysa ve flashify , mobile uncle tools , rashr gibi programlarla flashlamak istiyorsaniz asagida verecegim recovery.img dosyasini indirip bu programlardan flashlayin

RECOVERY LİNK :

Not: Çalıntı yapmayin alinti yapabilirsiniz (sadece benim verdigim kisaltilmis link , forum konu linki ve nickim ile) yoksa ahirette gorusuruz :rock:

@"Asderdd"  e özel teşekkür portlanacak recovery i verdigi icin

Recovery i denedigi için @"gulermert"  e teşekkürler

Teşekkür etmeyi unutmayın  :utandim:

by Celuk

Cvp: RE: [TWRP 3.0.2-4] PIRANHA IQ +(PLUS) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

Bünyamin Çanga' Alıntı:
hadi bide rom yapın şuna ::D kendi yazılımı çöp resmen

Romunuzu da artik kendiniz yapin elimde bu telefon yok forumdaki cesitli anlatimlarla rom portlayabilirsiniz reco benden rom sizden :troll1:

Cvp: RE: [TWRP 3.0.2-4] PIRANHA IQ +(PLUS) İÇİN CUSTOM RECOVERY by Celuk

Bünyamin Çanga' Alıntı:
Celuk' Alıntı:
Romunuzu da artik kendiniz yapin elimde bu telefon yok forumdaki cesitli anlatimlarla rom portlayabilirsiniz reco benden rom sizden :troll1:

biz beceremiyoruz aga ya :(((

Ben yardım ederim rom konusunda