Titanium Backup Alan Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ricohket
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ricohket

Original poster
Aktif Üye
1 Şub 2015
208
49
İzmir
Cihaz
Lenovo K6 Note
ROM
Nougat
Şu sıralar yeni bir sorunla karşılaşıyorum telefonda miui vibe gibi romlar kullandığımda alan olmasına rağmen yetersiz alan deyip yedeklemiyor nasıl aşabilirim bu problemi şimdiden teşekkürler.

Cvp: Titanium Backup Alan Sorunu

ricohket' Alıntı:
Şu sıralar yeni bir sorunla karşılaşıyorum telefonda miui vibe gibi romlar kullandığımda alan olmasına rağmen yetersiz alan deyip yedeklemiyor nasıl aşabilirim bu problemi şimdiden teşekkürler.

Titanium backup da seçeneklerden bir kaç ayar ile bu sorun duzeliyor.  Seçenekler -TERCİHLER-yedeklerin alınacağı klasor-klasoru seçip algila- uyarılara tamam deyip geciyirduk hatırladığım kadarıyla.

Cvp: Titanium Backup Alan Sorunu

serkan75' Alıntı:
ricohket' Alıntı:

Titanium backup da seçeneklerden bir kaç ayar ile bu sorun duzeliyor.  Seçenekler -TERCİHLER-yedeklerin alınacağı klasor-klasoru seçip algila- uyarılara tamam deyip geciyirduk hatırladığım kadarıyla.

Çok teşekkürler :)

@"ricohket"  sorun çözüldü mü? Ben soruyu yanlış anlamışım sanırım. 

Cvp: RE: Titanium Backup Alan Sorunu

serkan75' Alıntı:
@"ricohket"  sorun çözüldü mü? Ben soruyu yanlış anlamışım sanırım. 

Rom değiştirdim screenshot almıştım bi daha karşılaşırsam uygularım diye kardeş.