furkantic Original poster Kayıtlı Üye 1 Ocak 2018 1 0 26 gigibekardesim Cihaz ASUS Zenfone 6 1 Ocak 2018 #1 Beyler Allah için bi yardım edin ya telefonum açılmıyor içinde ki fotoları fln nasıl kurtarcam çok önemli ya (recovery modu açılıyo)
Beyler Allah için bi yardım edin ya telefonum açılmıyor içinde ki fotoları fln nasıl kurtarcam çok önemli ya (recovery modu açılıyo)
Furkan Kök Yasaklı Üye 20 Haz 2016 447 82 Bartın Cihaz GM 5 Plus d/J7 2016 ROM Miui Peçrom :troll1: 1 Ocak 2018 #2 furkantic' Alıntı: Beyler Allah için bi yardım edin ya telefonum açılmıyor içinde ki fotoları fln nasıl kurtarcam çok önemli ya (recovery modu açılıyo) Genişletmek için tıkla ... Dışardan bir şekilde twrp yüklemen gerek.Eğer bunu başarırsan twrp içerisinden resimlerini alabilirsin.
furkantic' Alıntı: Beyler Allah için bi yardım edin ya telefonum açılmıyor içinde ki fotoları fln nasıl kurtarcam çok önemli ya (recovery modu açılıyo) Genişletmek için tıkla ... Dışardan bir şekilde twrp yüklemen gerek.Eğer bunu başarırsan twrp içerisinden resimlerini alabilirsin.
Tayren Kayıtlı Üye 18 Ara 2017 10 4 36 Cihaz Xperia Z1 ROM Z1 mx rom + geliştirmeye devam 1 Ocak 2018 #3 Asus cihazların bazılarına pc ile cmd'den twrp kuruluyordu