tel garantiye gidecek orj. boot menü lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jbati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jbati

Original poster
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
11
0
arkadaşlar yarın büyük iihtimalle telefonun şebeke proglemini çözemezsem telefon garantiye gidicek yalnız orjinal boot menü lazım elinde olan varmı

sp flash toolu kullanmayı beceremiyorum o yüzden stock romu twrpden flaslıcam birde stock twrp lazım

byegeli35' Alıntı:
Stock rom flashlayin.

[font='Open Sans', sans-serif]sp flash toolu kullanmayı beceremiyorum o yüzden stock romu twrpden flaslıcam birde stock twrp lazım[/font][/color]
[hr]
[quote='satiricon4545']
stock rom kur
[/quote]

[font='Open Sans', sans-serif]sp flash toolu kullanmayı beceremiyorum o yüzden stock romu twrpden flaslıcam birde stock twrp lazım[/font]

Jbati' Alıntı:
arkadaşlar yarın büyük iihtimalle telefonun şebeke proglemini çözemezsem telefon garantiye gidicek yalnız orjinal boot menü lazım elinde olan varmı

discovery 2 ise burdakini kurma 2+ ise kur.cunku 2 de gereksiz uygulamalari silmistim.

mturk77' Alıntı:
Jbati' Alıntı:

discovery 2 ise burdakini kurma 2+ ise kur.cunku 2 de gereksiz uygulamalari silmistim.

ben forumdan 2+ indirdim stock rom yalnız işte bide stock recovery lazım bana yada sp flaşh yapamadım ordan onu bana detaylı anlatabilen olursa çok makbule geçer