http://forum.turkdevs.com/konu-etab-5-marsmallow-bootanimation-by-creative.html şunu twrpden flaşla olurmrlndgn' Alıntı:Arkadaslar boot logo indirdim daha sonra flashladim ve uyumsuzdu sanirim ekrana tam olmadi. Elinizde (tabletin acildigi sirada cikan general mobile yazisi) stock boot logo var mi
bizim romlarimiza guvenebilirsiniz bizim romlarimiz uzman gelistirici arkadaslarimiz tarafindan hazirlanmakta olup isimizi titizlikle yapmaktayiz iciniz rahat olsun ama bu simdilik sadece telefonlar icin gecerli allah nasip ederse diger tablet ve telefonlara el aticaztalha16' Alıntı:ARKADASLAR SAKIN TABLETE DEĞİSİK ROM ATMAYIN BEN MARSMALLOW ATTIM ARKADAS ZENFONE ROMU ATMIS TABLET ARKADSIN ACILMIYOR
BENŞMKİSİ İSE DOKUNMATİĞİ CALIŞMIYOR DİKKATLİ OLUN
RASTGELE PORTLANAN ROM LARI KURMAYIN ÖNERİRİM
mrlndgn' Alıntı:Tamam hallettim eyv
Yalniz o bootanimation olmuyo
Sitede bir yerde biri stock boot logo paylasmisti
ninjassasin45' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Tamam hallettim eyv
Al buda stock
mrlndgn' Alıntı:ninjassasin45' Alıntı:mrlndgn' Alıntı:Tamam hallettim eyv
Al buda stock
Kardes senin verdigin boot animation degil mi
[font='Open Sans', sans-serif]bizim romlarimiza guvenebilirsiniz bizim romlarimiz uzman gelistirici arkadaslarimiz tarafindan hazirlanmakta olup isimizi titizlikle yapmaktayiz iciniz rahat olsun ama bu simdilik sadece telefonlar icin gecerli allah nasip ederse diger tablet ve telefonlara el aticaz [/font]talha16 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:' Alıntı:ARKADASLAR SAKIN TABLETE DEĞİSİK ROM ATMAYIN BEN MARSMALLOW ATTIM ARKADAS ZENFONE ROMU ATMIS TABLET ARKADSIN ACILMIYOR
BENŞMKİSİ İSE DOKUNMATİĞİ CALIŞMIYOR DİKKATLİ OLUN
RASTGELE PORTLANAN ROM LARI KURMAYIN ÖNERİRİM
Jiraiya' Alıntı:bizim romlarimiza guvenebilirsiniz bizim romlarimiz uzman gelistirici arkadaslarimiz tarafindan hazirlanmakta olup isimizi titizlikle yapmaktayiz iciniz rahat olsun ama bu simdilik sadece telefonlar icin gecerli allah nasip ederse diger tablet ve telefonlara el aticaz![]()
talha16' Alıntı:jiraiya ben türkdesden memnunum ama trapress den tps v3 yükledikten sonra bunlar oldu