Tabketler biz de mi kalıcak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emir1606
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emir1606

Original poster
Kayıtlı Üye
19 Kas 2015
56
2
Beyler bizlere verilen e tab 5 tabletleri lise bittiğin de geri alincak mi yoksa biz de mi kalıcak ?

Alınacağını zannetmiyorum alirlarsa yazdan yaza alabilirler zaten lise4 te tablet ölür mü kalır mı.. :troll1:

Benim bildiğim kadarıyla Lise 4'e kadar eğer devlet okullarında kalırsan senin olacak eğer özele geçersen geri vermek zorundasın.

Cvp: RE: Tabketler biz de mi kalıcak ?

Benim bildiğim kadarıyla Lise 4'e kadar eğer devlet okullarında kalırsan senin olacak eğer özele geçersen geri vermek zorundasın.

artık özel e yada acık liseye gecseniz bile tablet sizde kalıyor. yalnız cihazı servise gönderemiyorsunuz, şahsen telpaya gönderebilirsiniz ama garanti dışı olarak işlem görür ücretini ödeyip tamir ettirebilirsiniz.

Cvp: RE: Tabketler biz de mi kalıcak ?

ademola' Alıntı:

artık özel e yada acık liseye gecseniz bile tablet sizde kalıyor. yalnız cihazı servise gönderemiyorsunuz, şahsen telpaya gönderebilirsiniz ama garanti dışı olarak işlem görür ücretini ödeyip tamir ettirebilirsiniz.

Bu iyi bi haber hocam
Zaten 2.el kullanilmis tableti alip ne yapacaklardi ki O_o