Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Gm 4g kullanipda flyme os rom kurulu olanlar bence kesinlikle yukleyin widget launchere cok yakisiyor
ibrhm-7' Alıntı:Disco 1 Xperia romunda paket ayrıştırma hatası veriyor? Apk kurulamıyor yani
Mamalama' Alıntı:İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yeni linki ilk mesaja ekledim.
Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
apk linki yokmu? Zipli bu
Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
apk zaten, uzantısı değişmiş olabilir. Uzantıyı değiştirirsen kurulur.
Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:İndiremedim yokmu başka linki ? Xda ana sayfaya yönlendiriyor.
Zip in içinde büssürü klasör var IMG olarak hangisinin uzantısını değişeceğim ?
Yokmu kimsede sade apk linki
RomMaster' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Mamalama' Alıntı:Wes' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Zip in içinde büssürü klasör var IMG olarak hangisinin uzantısını değişeceğim ?
Yokmu kimsede sade apk linki
.zip yerine apk yaz