Rygebin' Alıntı:Pc'ye pil çıkarılmış vaziyette başlayın. Telefon hard brick olmuş olabilir. Olduysa direk servise.
Telefonun power tuşuna basın gelmesse servise gönderin sakın o diskleri formatlamayın. Dİrek gönderin.Cemjimmy' Alıntı:hocam pil çıkarılmış halde takılınca 20 yakın pencere açılıyor diski formatla diye
Rygebin' Alıntı:Telefonun power tuşuna basın gelmesse servise gönderin sakın o diskleri formatlamayın. Dİrek gönderin.Cemjimmy' Alıntı:hocam pil çıkarılmış halde takılınca 20 yakın pencere açılıyor diski formatla diye
Direk telpaya gönderin lütfen.Cemjimmy' Alıntı:power tuşuna basınca hiçbirşey gelmiyor ekrana
Rygebin' Alıntı:Direk telpaya gönderin lütfen.Cemjimmy' Alıntı:power tuşuna basınca hiçbirşey gelmiyor ekrana
dmrhan' Alıntı:Hocam ben iki farklı telefonu hard brickten kurtarmıştım, bence servis şart değil...
Rygebin' Alıntı:dmrhan' Alıntı:Hocam ben iki farklı telefonu hard brickten kurtarmıştım, bence servis şart değil...
Hard Brickten kurtarmak için jtag gerekir.. Hard brick olmuş cihazların anakarta yanlış bilgi yüklenir vr power tuşuna güç gitmez. Jtag yapmak içkn de el becerisi ve full firmware gerekir.
satiricon4545' Alıntı:hocam benım samsung young da kablo cıktı wonderda kendım cıkardım![]()
denemek ıcın fakat hıc bı sey olmadı hard brıck kolay kolay olmaz arkadas bı denesın kurmaya olmazsada telefonculara 100 tlye yapıyor
dmrhan' Alıntı:Rygebin' Alıntı:dmrhan' Alıntı:Hocam ben iki farklı telefonu hard brickten kurtarmıştım, bence servis şart değil...
Hard Brickten kurtarmak için jtag gerekir.. Hard brick olmuş cihazların anakarta yanlış bilgi yüklenir vr power tuşuna güç gitmez. Jtag yapmak içkn de el becerisi ve full firmware gerekir.
Hocam ben birini şarj kablosunun ucuyla hallettim, diğerinide odin üzerinden pit kullanarak yapmıştım...
eczacıkalfasıadem' Alıntı:kaan kardeşim benimki animasyonda kaldı ne yapmalıyım general mobil yazısından sonraki animasyonda
mustioo' Alıntı:eczacıkalfasıadem' Alıntı:kaan kardeşim benimki animasyonda kaldı ne yapmalıyım general mobil yazısından sonraki animasyonda
Recoveryden data cache wipe yap. 5.1.1 yükle sonra da 6.0.1 forumdaki stock romu at.