U uzulmez18 Original poster Kayıtlı Üye 22 Kas 2015 6 0 24 Kas 2015 #1 Arkadaşlar tablete TWRP yükleyip, kırdım, google playda yüklü. Peki eba market, ebavsınıf öğrenci gibi sistem uygulamalarını nasıl silebilirim?
Arkadaşlar tablete TWRP yükleyip, kırdım, google playda yüklü. Peki eba market, ebavsınıf öğrenci gibi sistem uygulamalarını nasıl silebilirim?
I Incredible™ 24 Kas 2015 #2 Google playden system app remover indirip istediğiniz uygulamayı kaldırın.Tabletin rootlu olması şart bu işlem için
Google playden system app remover indirip istediğiniz uygulamayı kaldırın.Tabletin rootlu olması şart bu işlem için
U uzulmez18 Original poster Kayıtlı Üye 22 Kas 2015 6 0 24 Kas 2015 #3 Peki tableti şuanki haliyle nasıl rootlayabilirim?
I Incredible™ 24 Kas 2015 #4 uzulmez18' Alıntı: Peki tableti şuanki haliyle nasıl rootlayabilirim? Genişletmek için tıkla ... TWRP kullanıyosanız çıkışta rootlayayım mı diye sorar, swipe to installdaki yeri sağa çekerseniz rootlar
uzulmez18' Alıntı: Peki tableti şuanki haliyle nasıl rootlayabilirim? Genişletmek için tıkla ... TWRP kullanıyosanız çıkışta rootlayayım mı diye sorar, swipe to installdaki yeri sağa çekerseniz rootlar
K KaptanReyiz Kayıtlı Üye 24 Kas 2015 29 2 24 Kas 2015 #5 es dosya dan root exporer ile yaptım ben bambo paper kütüphaneyi falan kaldırdım bide bazılarını direk twrpden yaptıydım
es dosya dan root exporer ile yaptım ben bambo paper kütüphaneyi falan kaldırdım bide bazılarını direk twrpden yaptıydım
Y yontem20 Kayıtlı Üye 11 Nis 2020 4 0 55 Cihaz general 11 Nis 2020 #6 rotlaninca normal açılır mi [automerge]1586632852[/automerge] Rotlaninca normal açılır mi