Root ile alakalı

YellowBlack

Original poster
Kayıtlı Üye
30 Tem 2017
23
1
22
Cihaz
GM 5 Plus
ROM
Stock ROM
Telefonum GM 5 Plus telefonuma twrp kurup root attım fakat telefona güncelleme gelince direk telefon açılmayıp twrp ekranı gelmeye başladım ozaman da yeniden rom attığımda root telefonumdan kaldırıldı yardım.

yok stock rom
[doublepost=1501406619,1501406566][/doublepost]sıkıntı olmassa bir konu atcamda aynen bu sorun hiç bir şey anlamadım
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bir çok kez uyardık rootlu telefona güncelleme gelirse kurmayın diye. Fastboot stock romu kurun.

• Like
Tepkiler: YellowBlack
Kardeşim dedik ya fastboot stock romunu bul forumdan.Yükle sonra root at.Gelen güncellemeleri kurma.Kurucaksan fastboottan stock atıp son güncellemeyi kurup sonra root atıcaksın.
iyide platform android one sürekli rommu atacam güncellemeler hiç bitmiyoki

Yazdıklarımı okumuyor musun ? O zaman gelen güncellemeleri kurmuyacaksın.Root atıp güncelleme almayı bekleme.Güncelleye bastığında cihaz kapandığı an güle güle.Mutlaka stock rom atmak zorundasın.

tamam abi kızma teşşekkürler yardımın için.

Yazdıklarımı okumuyor musun ? O zaman gelen güncellemeleri kurmuyacaksın.Root atıp güncelleme almayı bekleme.Güncelleye bastığında cihaz kapandığı an güle güle.Mutlaka stock rom atmak zorundasın.