Rygebin' Alıntı:Custom Rom yüklemek garanti dışı bırakmaz. Root işlemi hem gerektirmiyor hemde zaten rootlu olsa da telpa kabul ediyor
ercansenturk2834' Alıntı:sizin şansınıza iyi niyetli insanlarla karşılaşmışsınız .inşallah şansınız böyle devam eder.ben sizin gibi şanslı değilim tam aksi benim başıma geldi o yüzden bu paylaşımı yapma isteği duydum.bilmeyen arkadaşlara olumlu veya olumsuz yardımcı olabildiysek ne mutlu.insanlar istedikleri romu yüklemekte özgür iradeye sahiptir. sadece allah katında biz acaba bugün hangi insana ne verebilmişiz manevi olarak onun huzuru ve mutluluğu içinde başımızı yastığa koyduğumuz zaman bunun istişaresini yaparak huzur içinde uyumak isteriz.saygılarımla
Rygebin' Alıntı:ercansenturk2834' Alıntı:sizin şansınıza iyi niyetli insanlarla karşılaşmışsınız .inşallah şansınız böyle devam eder.ben sizin gibi şanslı değilim tam aksi benim başıma geldi o yüzden bu paylaşımı yapma isteği duydum.bilmeyen arkadaşlara olumlu veya olumsuz yardımcı olabildiysek ne mutlu.insanlar istedikleri romu yüklemekte özgür iradeye sahiptir. sadece allah katında biz acaba bugün hangi insana ne verebilmişiz manevi olarak onun huzuru ve mutluluğu içinde başımızı yastığa koyduğumuz zaman bunun istişaresini yaparak huzur içinde uyumak isteriz.saygılarımla
Sizde haklısınız, ama tek bana olan bir sonuç değil tavsiye ettiğim herkeste olan bir sonuç. Alchatel kullanıyormuşssunuz bizim cihazımızla uzaktan yakından alakası yok. Bazı şirketleri root'a dahi izin verebilirler. Protokolleri farklıdır. Htc kendi root yönetimini M7de kendi vermiştir. Ama bana olanı bir başkasına olacağını tabi garanti edemem.
biraz fikir verebildiysek ne mutlu.istediğin custom romu yükle.ama dönüp dolaşıp yine stoc rom atacaksın eminim çünki yaklaşık 8 yıldır android kullanıyorum.ilk günlerde bende senin gibi ne yüklesem ne kursam diye araştırmalar yapıyordum 4 cihaz pert oldu bu yüzden artık bıraktım stoc romdan şaşmam.sizlere hayırlı geceler allah c.c yar ve yardımcımız olsun.TheThinker' Alıntı:sağolun verdiğiniz cevaplar için