- 29 Ocak 2015
- 955
- 306
- 25
- Cihaz
- Samsung Note 3
- ROM
- Morphose Nougat v2
Cihaz: Samsung Galaxy S3 GT-ı9300
Android Sürümü: 5.1.1
İndirme Bağlantısı: http://bbs.flyme.cn/thread-260407-1-1.html
Gaps Link: www.opengaps.com
Kurulum:
-İşlemleri uygularken Twrp recovery kullanıcaz Twrp recovery kurup full yedek alın
-Romu ve gapsı indirip telefon hafızasına atın
-Recoverye giriş yapın factory reset atıp wipe data cache ve wipe cache yapın
-Romu yükleyin ardından gapsı yükleyip wipe cache yapın
-Reboot deyin açılış uzun sürüyor 20 dk ya kadar bekleyin
Note: Türkçe dil bayağ var %95 kadar,OTA dan güncelleme alıyor (Güncellemeyi philz recovery ile kurunuz,abortad hatası verirse install zip deyin ve dowland/firmware kısmından dosyayı seçin).Gayet akıcı hiç donma kasma yok ben bayıldım arayüzde harika.Kesinlikle denemelisiniz.Sistem klavyesini değiştiremiyorsunuz,değiştirmek istiyorsanız System/app/mzinput dosyasını silin.Orta tuşa uzun basınca son uygulamalar kısmı gelmiyor menü tuşuna basınca son uygulamalar geliyor,orta tuşa uzun basınca çince asistan açılıyor bunu kapatmak için System/priv-app/smartvoice klasörünü siliniz.Rom stable sürümde ve sürekli güncelleme alıyor
Android Sürümü: 5.1.1
İndirme Bağlantısı: http://bbs.flyme.cn/thread-260407-1-1.html
Gaps Link: www.opengaps.com
Kurulum:
-İşlemleri uygularken Twrp recovery kullanıcaz Twrp recovery kurup full yedek alın
-Romu ve gapsı indirip telefon hafızasına atın
-Recoverye giriş yapın factory reset atıp wipe data cache ve wipe cache yapın
-Romu yükleyin ardından gapsı yükleyip wipe cache yapın
-Reboot deyin açılış uzun sürüyor 20 dk ya kadar bekleyin
Note: Türkçe dil bayağ var %95 kadar,OTA dan güncelleme alıyor (Güncellemeyi philz recovery ile kurunuz,abortad hatası verirse install zip deyin ve dowland/firmware kısmından dosyayı seçin).Gayet akıcı hiç donma kasma yok ben bayıldım arayüzde harika.Kesinlikle denemelisiniz.Sistem klavyesini değiştiremiyorsunuz,değiştirmek istiyorsanız System/app/mzinput dosyasını silin.Orta tuşa uzun basınca son uygulamalar kısmı gelmiyor menü tuşuna basınca son uygulamalar geliyor,orta tuşa uzun basınca çince asistan açılıyor bunu kapatmak için System/priv-app/smartvoice klasörünü siliniz.Rom stable sürümde ve sürekli güncelleme alıyor

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.