[Rehber - Güncellendi]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: [Rehber]ETAB 5 Twrp recovery yükleme

Bulan ykmu yaw bulandan cvp versin nolur verinden allah razı olsun bide root için 20 lira vermek istemiom nolur bilen varsa sölesin

Bu rar dosyasini rar olmadan nasil çıkartıcaz?

Bu yöntemde fos çıktı desek yanlış olmaz sanırım speed:0b/s hiçbir ilerleme yok.

Arkadaslar nerde hata yapiyorsunuz benimde olmadı bakin flash toolun icinde usb_driver klasorunde resimli olan exe yi kurun bu kadar bu driveri kurmadan tablet pc yi gormez artı download a ilk basip tableti baglayin ve en ustte seceneklerde swchwr (tam adini unuttum) tikini kaldircaksiniz, ve son ayrinti: pcniz x64 ise surucu imza zorlamasini devre disi birakicaksiniz internette aratiniz cikar kolay gelsin

Tablet kendiliğinden direk açılıp şarj animasyonuna geçiyor download a basınca

Abi olmuyor ya tablet kendini başlatıyor direk algılıyor sanırım.

Yapamayanlar için anlatım güncellenecek.

Yapamayanlar için;

http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html

Linkteki  konudaki .exe kurulumunu yapın.

Bu konudan indirdiğiniz recovery.img dosyasını C:\Program Files\Turkdevs\Asderdd\ETAB_5_STOCK konumuna kopyalayın 

tekrar yukarıda verdiğim linkteki konuya dönüp stock flashlayın

Captain' Alıntı:
Yapamayanlar için;

http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html

Linkteki  konudaki .exe kurulumunu yapın.

Bu konudan indirdiğiniz recovery.img dosyasını C:\Program Files\Turkdevs\Asderdd\ETAB_5_STOCK konumuna kopyalayın 

tekrar yukarıda verdiğim linkteki konuya dönüp stock flashlayın

denendimi oluyomu

usta tableti pc bagladıktan sonra 3 4 sn içinde gidiyor yardımcı olabilirmisin

bu işlemler için toplam kaç mb internet gidiyor ? kotalı internet kullanıyorum bir sıkıntı çıkmasın.

Anlatım, yapamayanlar için daha ayrıntılı ve basit bir hale getirilmiştir. İlk mesajı okuyunuz.

Hocam yapamadım yardım edermisiniz.Driver ları kurdum fakat yinede program okumuyor.Pil animasyonu geliyor
Edit:Sağolun hocam yaptım sonunda

Mrb asderd gorunuse gore yapamayanlar var . verdiginiz scatter dosyasini alinti edip videoya donusturmek istiyorum izniniz varmi acaba . Bu arada yasim 18..

ensrblkr' Alıntı:
diverı yükledim chekswver tiki kapalı ancak downloada bastığımda hala ilerleme olmuyo

http://i.hizliresim.com/a07QgB.png böyle kalıyor ilerleme yok

arkadaşlar bi yardım ya valla yapmam lazım şu tableti

dostum driverda sorun yok diyosan usb kablonunflan degistir