Program yada toplu iş dosyası Olarak tanınmıyorr !!!

cenkkarakol72

Original poster
Kayıtlı Üye
8 Kas 2015
98
3
Arkadasalr lutfen yardımmm !!!

General mobıl 4 g costum rom atacam.
Bir turlu twrp yukleyemedım.
Bilgısayarda drıver falan kurulu neden boyle lutfen yardım edınız.
cmd fastboot -i 0x2970 erase recovery komutunu gırdıgım de sureklı Program yada toplu iş dosyası Olarak tanınmıyor hatasını veriyor.
Interenten arastırdım cözemedım.
Farklı usb kablosu denedım olmadı.
root bıle atamıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    276.3 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba. Terminali çalıştırdığınız dizinde fastboot modülü yok. Ekteki dosyayı klasöre çıkarıp oraya atın. Çalışır. İyi günler.

Ekli dosyalar

• ek.zip
    ek.zip
    1,002.9 KB · Görüntüleme: 12
Hocam bana whtsap veya faceden ulasirmisiniz ??
Ben tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Facebook:cenkkarakol72
WhatsApp:0543.896.4513
[doublepost=1504996996,1504996900][/doublepost]2 gündür uğraşıyorum.indrmedigim dosya kalmadı.tollkitl ile de twrp yukleyemedm

Çok kolay ki hocanın dediği zipi indir bir yere çıkart.Klasörün içine recovery'i at.Klasörün içinde shift'a basılı tutarak farenin sağ tuşuna bas.Komut penceresini burada aç deyip verilen komutu yaz.

Sanırım bu sefer anladım.
Yarın denem.cok tsk ederim
[doublepost=1504998278,1504998221][/doublepost]Peki general Mobil 4G için hangi coştum rom önerirsiniz ?varmı bi fikriniz ?link falan atarsanız sevinrm

Sanırım bu sefer anladım.
Yarın denem.cok tsk ederim
[doublepost=1504998278,1504998221][/doublepost]Peki general Mobil 4G için hangi coştum rom önerirsiniz ?varmı bi fikriniz ?link falan atarsanız sevinrm

Önemli değil.4g kullanmadığım için bilmiyorum ama linegeos veya rr kurabilirsin.En bilindik romlar bunlar.

Çok kolay ki hocanın dediği zipi indir bir yere çıkart.Klasörün içine recovery'i at.Klasörün içinde shift'a basılı tutarak farenin sağ tuşuna bas.Komut penceresini burada aç deyip verilen komutu yaz.

ustam gene olmadı cıldırcam yaaa.Herseyı adım adım yapıyorum olmuyoo.
lütfen bırı team dan gırıp yardım edebılır mı :(
[doublepost=1505031660,1505029811][/doublepost]Bir kac kez komut verırken fınısd dedı basarlı dedı recovery moduna gırdıgımde ıse ekran mavı oluyor.bısey gozukmuyor

Telefonun oem kilidi açık dimi ?.Bide o mavi ekran hatası panelle ilgiliydi galiba.Telefonun gm5 panelli olabilir.

Telefonun 4g olablir ama ekran paneli 5 için takılmıştır.5 için olan twrpyi indir onu flashlamayı dene.

Siz bana uygun twrpyi bulqlamasmisiniz??.artik kafamm almiyoo yaa

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Adını recovery yap aynı şekilde fastboot moda alıp "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yaz enterle ve recovery modda aç bakalım olucak mı.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Adını recovery yap aynı şekilde fastboot moda alıp "fastboot flash recovery recovery.img" komutunu yaz enterle ve recovery modda aç bakalım olucak mı.

Bu seferde burda hata verdi.
usb hata ayıklama ve kılıt acık

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    360.8 KB · Görüntüleme: 5
Oem kildiini geliştirici seçeneklerden açmak yetmiyor.Fastboot moda al ve "fastboot oem unlock-go" yazarak açıyorsun.Kilitin açık değil.Bu işlemi yapmadan telefonunun yedeğini al herşeyin silenecek.

Oem kildiini geliştirici seçeneklerden açmak yetmiyor.Fastboot moda al ve "fastboot oem unlock-go" yazarak açıyorsun.Kilitin açık değil.Bu işlemi yapmadan telefonunun yedeğini al herşeyin silenecek.

Hocam sımdı recovery e gırdı.cok saolun cok tesekur ederım.
sımdı de costum rom kurmayı denıcem .tekrardan cok tesekur ederım

Bir tane costum rom denedm tel brıcık oldu :emoji_grinning: bastan stock rom kurdum acılıyor suan..GN5 e gore costom rom kursam sorun olmaz mı ?
O twrp ona göre bilmiyorum tam o telefonu çok gıcık o konularda.Hem 4g için hemde 5 için seed olanları dene sadece çalışması gerek.

O twrp ona göre bilmiyorum tam o telefonu çok gıcık o konularda.Hem 4g için hemde 5 için seed olanları dene sadece çalışması gerek.
hocam sızden son bır rıcam sız bı goz atın kafanıza esen bır costum tema olursa bana soleyın lınk atın ben denıyeyım.
yoksa bu telefonun bendne cekecegı var.