G gmdtakip Kayıtlı Üye 21 Haz 2015 64 5 16 Kas 2015 #61 Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz...
I Incredible™ Original poster 16 Kas 2015 #62 gmdtakip' Alıntı: Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz... Genişletmek için tıkla ... viperde sürüm farketmiyor, 4.x uyumlu tek apk
gmdtakip' Alıntı: Hocam sadece uyumlu viper4 jb icin öneremezmisiniz... Genişletmek için tıkla ... viperde sürüm farketmiyor, 4.x uyumlu tek apk
G gmdtakip Kayıtlı Üye 21 Haz 2015 64 5 16 Kas 2015 #63 Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor
I Incredible™ Original poster 16 Kas 2015 #64 gmdtakip' Alıntı: Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... google playden stericson busybox indirip kurabilirsiniz.
gmdtakip' Alıntı: Hocam sisteme atıyorum olmuyor rootexpo ile kuruyorum olmuyor busybox hatası veriyor Genişletmek için tıkla ... google playden stericson busybox indirip kurabilirsiniz.
GMci81 Yasaklı Üye 31 Ocak 2016 216 15 14 Şub 2016 #66 Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Hocam tek sorum var Wi-Fi sorunu var mi? Edit:Kullanacaklar için söylüyorum Wi-Fi de sıkıntı yok.Sadece gösterge de sorun var gravity boxtan halledebilirsiniz.
Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Hocam tek sorum var Wi-Fi sorunu var mi? Edit:Kullanacaklar için söylüyorum Wi-Fi de sıkıntı yok.Sadece gösterge de sorun var gravity boxtan halledebilirsiniz.
GMci81 Yasaklı Üye 31 Ocak 2016 216 15 21 Şub 2016 #68 Cvp: RE: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ jogaboga61' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Evet oyle oldu ama kullancaksaniz ben upload edebilirim.
Cvp: RE: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ jogaboga61' Alıntı: Link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Evet oyle oldu ama kullancaksaniz ben upload edebilirim.
GMci81 Yasaklı Üye 31 Ocak 2016 216 15 4 Mar 2016 #71 Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Wi-Fi simgesinde küçük bir hata var.Wi-Fi ye bağlandığınız ilk 5-10 dk simge gözükmüyor sonra geliyor. Wi-Fi çekim gücünde de sorun yok. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Cvp: [PORT]Htc One M8 Rom v1.1 by Incredible™ & Dr.Razor™ Wi-Fi simgesinde küçük bir hata var.Wi-Fi ye bağlandığınız ilk 5-10 dk simge gözükmüyor sonra geliyor. Wi-Fi çekim gücünde de sorun yok. Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.