[PORT][7.1.1]Nubia UI 5.0 for Z17 mini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çalışmamızı beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    92
İndirdiğiniz arşiv dosyasını istediğiniz klasöre çıkartın ve Install TurkDevs ROM isimli uygulamayı çalıştırın.
A. ROMU YUKLE seçeneğini seçip yükleme işlemini başlatın ve işlem tamamlanana kadar bekleyin.bu kısım olmuyor yapamıyorum

Bu rom nx589j icin z17 mini S uyumlumudur

Son düzenleme:
Merhaba bootloader kilidi acilamadi seklinde uyari veriyor ne yapmam lazim

Bildirim panelini yukardan çekmeyi ayarlayabilir misiniz yatay modda tam verimli olmuyor

Elinize sağlık arkadaşlar, denemek için sabırsızlanıyorum, Z17 Mini'yi kardeşim kullanıyor şu an, haftasonu ilk iş yüklüyorum. Z17 Mini satın alanlar için de güzel bir sürpriz olacak bu rom. Hemen paylaşıyorum.[/QUOTE
[automerge]1567506686[/automerge]
Bu sürümü yapmak için dosya veya uygumama indirmem gerekiyor mu

Belli bir süre sonra google playden uygulama indirmeme sorunu veriyor.Google play uygulama indirme bekleniyor kısmında kalıyor ve gördüğüm kadarıyla rom çin romundan portlanmış.Nubia tema özelliğini indirirseniz bu romda çalışıyor.
Google play sorunuda
play protect sertifika kısmında cihaz sertifikasız gözüküyor.

alguma previsão de atualização?
download infinito na loja do Google Play

Linki indirmeye çalışıyorum sürekli başka reklam sitelere yönlendiriyor destek lütfen
[automerge]1577908182[/automerge]
Zte z17 mini android işletim sistemli kurulum yapmak için programı indiremiyorum

Özelden numaramı bıraksam yardımcı olamazmısın ?
arkadaslar verdiginiz linkteki romu indiremiyorum
[automerge]1586131199[/automerge]
arkadaslar yazdiginiz rom indiremedim yardimci olursaniz sevinirim telefonum NUBİA Z11 UI V4.1
[automerge]1586131534[/automerge]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[automerge]1586131603[/automerge]
Nubia Z11 NX531J bu rom uyumlumudur uyumluysa hemen indirebilirim

Son düzenleme:
Merhaba ben pek anlamıyorum bu işlerden sorum şu işlemleri teldenmi yapcaz yoksa pcye baglayarakmi
[automerge]1588775103[/automerge]
Detaylı anlatırsanız sevinirim örneğin dosyayı şuan indiriyorum ama indirdiğim dosyayı istediğiniz klasöre çıkartın demişsiniz teldeki klasoremi pcdekinemi anlamadim

Son düzenleme:
Elinize sağlık.romda arama bekletme çalışmıyor ağ veya sim kart hatası veriyor.bu durumun çözümü varmi