[PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AloneMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: [PORT] DiscoMarsh Rom By AloneMan

BaYtar™' Alıntı:
Bu romda sanal tuşlar sistemden açıkmı?

Hayır kapalıdır isterseniz açarsınız buildproptan :)

Build den kod eklenerek açılıyor muş ama kod eklenerek açılması için (Sanal Tuşların Framework.res.apk dan Açılmış Olması Gerekir) miş framework tan acikmi onu kast ettim

BaYtar™' Alıntı:
Build den kod eklenerek açılıyor muş ama kod eklenerek açılması için (Sanal Tuşların Framework.res.apk dan Açılmış Olması Gerekir) miş framework tan acikmi onu kast ettim

Açıktır Bence. Ben frameworku kontrol etmedim

AloneMan' Alıntı:
BaYtar™' Alıntı:

Açıktır Bence. Ben frameworku kontrol etmedim

Açıkmış :cool:

LazPlayboy' Alıntı:
Dolby var mı hocam romda?  Yoksa kurulur mu?

Dolby yoktur. System app audioFX.apk yı kaldırın forumdaki istediğiniz ses modunu yükleyin :)

alunzkys' Alıntı:
is this kitkat and mt6582?

permission to port

Yes This ROM is KitKat but Mt6589. You can port This ROM. If you share this rom You must add up this link http://forum.turkdevs.com/konu-port-discomarsh-rom-by-aloneman.html :)

Rom guzel eline saglik fakat erisebilirlik ayarlarini bir turlu bulamiyorum.

Bunda da mystic os'daki gibi takılmalar var mı ?

Fratos' Alıntı:
Bunda da mystic os'daki gibi takılmalar var mı ?

Yoktur fakat MysticOS V6 yı denediniz mi ? MysticOS V6 da kasmalar giderildi :)

Rom çok hızlı herşeyin google olanı makbuldur . google now launcheri güncelledim uygulama listesi a-z olmadı aşağıya doğru rastgele oldu yokmu çaresi ? Benim için tek sorun bu . launcheri de değiştirmek istemiyorum .

alikemal42' Alıntı:
Rom çok hızlı herşeyin google olanı makbuldur . google now launcheri güncelledim  uygulama listesi a-z olmadı aşağıya doğru rastgele oldu yokmu çaresi ? Benim için tek sorun bu . launcheri de değiştirmek istemiyorum .

Launcerin verilerini temizleyin.

AloneMan' Alıntı:
alikemal42' Alıntı:
Rom çok hızlı herşeyin google olanı makbuldur . google now launcheri güncelledim  uygulama listesi a-z olmadı aşağıya doğru rastgele oldu yokmu çaresi ? Benim için tek sorun bu . launcheri de değiştirmek istemiyorum .

Launcerin verilerini temizleyin.

Veri temizleme seçeneği aktif değil

Birde bildirim panelindeki müzik çalar widgeti bozuk bende. Daha yeni fark ettim

@"Orochi™" düzenledim Abi neyi gözden kaçırdım ? :)

Cvp: [PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

hocam iyi güzel hoş bir rom olmuş fakat surakli google louncher durdu google play durdu hatası veriyor fix felan verebilir misin acaba :shy:

Cvp: [PORT][4.4.2] DiscoMarsh Rom By AloneMan

Muhammed Akşit' Alıntı:
hocam iyi güzel hoş bir rom olmuş fakat surakli google louncher durdu google play durdu hatası veriyor fix felan verebilir misin acaba :shy:

Telefonu yeniden başlat olmazsa bakarız fix için :)