NUBİA CAMERA 3.7 FULL PACK

justblack

Original poster
Aktif Üye
18 May 2017
210
130
34
Cihaz
Sony Xperia
ROM
Stabil Flyme os Kullanıcısı :)
NUBİA CAMERA

N 7.1.1 7.0 V8 PRO

nubia_z9_mini_review_camera_settings_fonearena.jpg

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[doublepost=1495131733,1495131559][/doublepost]hayırlı uğurlu olsun :emoji_slight_smile:

Son düzenleme:
Konudaki içerik nubia camera portumu ? Yoksa 3. Parti full bir uygulamamı?
Port uygulama değilse konu silinecektir.
Ayrıca uygulamaya ait ekran görüntülerini de ekleyin.

Konudaki içerik nubia camera portumu ? Yoksa 3. Parti full bir uygulamamı?
Port uygulama değilse konu silinecektir.
Ayrıca uygulamaya ait ekran görüntülerini de ekleyin.
yeni geldim nubia camera deneme amacıyla yükledim apk olarak kurabilirsiniz güzel bir kamera uygulamasıdır :emoji_slight_smile:
[doublepost=1495132582,1495132492][/doublepost]full packde paylaşılacaktır htc xperia nubia lenova flyme6 ... konu açma anlatımı yokmu formda ?

Son düzenleme:
Cihazdan alınma kamera uygulaması. Eline sağlık. Galiba arkadaş sekil görünsün diye full pack yazmış :D

Cihazdan alınma kamera uygulaması. Eline sağlık. Galiba arkadaş sekil görünsün diye full pack yazmış :emoji_grinning:
tabi nubia kamera önceden kullanmadığın için full (modlardır video kamera) :)

tabi nubia kamera önceden kullanmadığın için full (modlardır video kamera) :emoji_slight_smile:
Tamam işte stock kamera değil mi? Full olması ücretli olması anlamına gelir. Yoksa neden modların açık ve kapalı sürümü olsun ki? Ayrıca birçok gereksiz izin istiyor güvenemedim.

Teşekkürler.

xiaomide çalışır mı mm
[doublepost=1497313053,1497308555][/doublepost]uygulama yüklenmedi hatası veriyor xiaomi