[MM] Xposed v87 for GM 5 Plus

Frostbite

Original poster
Yönetici
11 Tem 2015
1,337
856
Cihaz
iPhone 7
ROM
iOS 13.3
Yapılacak tüm işlemler sizin iradenizdedir, tarafım ve Turkdevs sorumlu tutulamaz.

Xposed Framework'ün en güncel ve system'e yazılan sürümüdür. Önceki paylaştığımdan farkı sisteme yazılması ve daha kalıcı olmasıdır.

Kurulum:

• .apk uzantılı ve .zip uzantılı dosyaları konunun alt kısmından indirin.
  • Unofficial TWRP indirin ve kurun. (TWRP ve kurulum işlemleri için forumda konular mevcut.)
  • TWRP modu açın.
  • İndirdiğiniz zipi flashlayın.
  • Telefonu yeniden başlatın.
  • Telefon açılınca .apk dosyasını kurun.
  • İşlem tamam!

Linkler:

Unofficial TWRP: http://forum.turkdevs.com/konu/unofficial-twrp-3-0-2-for-gm-5-plus.9769/

Xposed.zip

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Xposed Framework.apk

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

UYARI!!! SADECE MARSHMALLOW'DA ÇALIŞIR.

images

Son düzenleme:
Elinize sağlık, teşekkürler.

• Like
Tepkiler: system
Nougat 7.1.1. stock romla herhangi bir uyumsuzluk çıkar mı? Yoksa düzgün çalışıyor mu?

Teşekkür ederim bulup okudum şimdi yüklemeleri yapacağım. Yaptıktan sonra hangi işlemleri yapacağım konusunda yardımcı olur musunuz?

MIUI 8 Rom yüklü olan arkadaşlar cihaz soft brick oluyor yüklemeyin.
Heryerde araştırdım doğru düzgün bir çözüm yok bu xposed ile ilgili artık vazgeçtim.

BEN DENEDİM CALISTI AMA DURDU HATASI VERIYOR DEVAMLI 7.1.1 DE
[doublepost=1536340797,1536340186][/doublepost]
Nougat 7.1.1. stock romla herhangi bir uyumsuzluk çıkar mı? Yoksa düzgün çalışıyor mu?
AL INDIR KUR NOUGAT ICIN
[doublepost=1536340870][/doublepost]
BEN DENEDİM CALISTI AMA DURDU HATASI VERIYOR DEVAMLI 7.1.1 DE
[doublepost=1536340797,1536340186][/doublepost]
AL INDIR KUR NOUGAT ICIN
BUDA OREO 8.0 VE 8.1 İCİN

• Like
Tepkiler: recsin
Hortlatmak gibi olmasın ama eklentideki apk linki ölmüş bilginize.