[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

Dr.Techno™

Original poster
Yönetici
5 Şub 2015
1,747
1,601
25
Kütahya
Cihaz
Meizu 15+/ZTE Axon 7
ROM
Flyme 8/MiFavor 5.2
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Meb in yayınladığı ancak sonra kaldırdığı romdur @Asderdd tarafından yedeklenmiştir.​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik
-format system
-install zip​

Rom kurulunca kendisini şifreler romu kurduktan sonra açın ve twrp ye girip wipe yapın sonra tabletiniz açılacaktır.​

Rom:

Son düzenleme:
RE: [LP] Lollipop Stock Rom

Eline Sağlık İçinde Meb Uygulamaları Varmı

RE: [LP] Lollipop Stock Rom

Eline sağlık irfan. :)

Cvp: [LP] Lollipop Stock Rom

Tablet şifrelendikten sonra boot da kaldı açılmıyor

Kardeşim sorunu çözdüm ama vpn çalışmıyor sanırım.

Orochi™

mdalturkdevs' Alıntı:
TeknoDevs grubuna ait olan lollipop değil değil mi hocam

Rom bize aittir hiç bir grup ve siteden alıntı değildir 
Ayrıca hesabınız suresiz yasaklanmıştır turkdevs adı geçen üye isimlerine izin vermiyoruz.

Romu Kurdum Tableti Şifreledi Yeniden Başlattı ve Boot da Kaldı Açılmadı Bende Trwp den Stock Rom Yükledim ve Şimdi Tablet Açılmıyo Şifre İstiyo Wipe Yaptım Şifre Gitmedi Ne Yapmam Gerek

• Like
Tepkiler: Davidstar
Cvp: RE: [LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

Enes37' Alıntı:
Romu Kurdum Tableti Şifreledi Yeniden Başlattı ve Boot da Kaldı Açılmadı Bende Trwp den Stock Rom Yükledim ve Şimdi Tablet Açılmıyo Şifre İstiyo Wipe Yaptım Şifre Gitmedi Ne Yapmam Gerek
İlk önce romu kur sonra cihazı aç şifre ister zaten sonra yeniden kapat wipe yap cihaz açılacaktır.

Cvp: RE: [LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

Dr.Techno™' Alıntı:
Enes37' Alıntı:
İlk önce romu kur sonra cihazı aç şifre ister zaten sonra yeniden kapat wipe yap cihaz açılacaktır.

Yaptım Hala Şifre İstiyor