Legend Rom V12 ART geçiş yapamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oxsqen42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oxsqen42

Original poster
Kayıtlı Üye
13 Haz 2015
11
0
Arkadaslar legend rom v12 kullanıyorum romda art var ama ben bı turlu dalvıkten artye gecıs yapamadım art yı secıyorum yenıden baslatıyorum ama telefon acıldıgında hayla dalvıkte oluyor 

oxsqen42' Alıntı:
Arkadaslar legend rom v12 kullanıyorum romda art var ama ben bı turlu dalvıkten artye gecıs yapamadım art yı secıyorum yenıden baslatıyorum ama telefon acıldıgında hayla dalvıkte oluyor 

romu en baştan kurun düzelmesi lazım

tamam bide bu artye sadece geliştirici seneçeklerden geçiliyor demi başka bi yolu yok ?

oxsqen42' Alıntı:
tamam bide bu artye sadece geliştirici seneçeklerden geçiliyor demi başka bi yolu yok ?

var ama uğraştırıyor, ayrıca onuda yapsanız yine dalvik olur ayarlardakinden farkı yok, romu tüm wipelerı yaparak kurun arta geçmesi lazım

Incredible™' Alıntı:
oxsqen42' Alıntı:

var ama uğraştırıyor, ayrıca onuda yapsanız yine dalvik olur ayarlardakinden farkı yok, romu tüm wipelerı yaparak kurun arta geçmesi lazım

tamam sagolun

Aklınızda olsun, xposed aktifse art çalışmaz, xposed art desteklemediğinden, çalışabilmek için otomatik dalvike alıyor sistemi.

Aynen öyle. @Tmp341 in dediği gibi.Xposed i kaldırırsan sıkıntı çıkmadan geçersin.

Aynen dostum romu yenıden Advanced/dalvik cache yapıp kurdum xposed aktıf oldugu ıcın art ye gecemıyomusum. tesekkurler :)