Hafıza Kartı Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eien®
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eien®

Original poster
Aktif Üye
1 Nis 2015
252
8
26
32 gb Micro Sd hafıza kartım var fakat bugün hiç yoktan telefonu kullanırken birden kendini resetledi cihaz. Telefon açıldığında hafıza kartında ki tüm herşey gitmiş hafıza kartı okunmuyordu. Eve geldiğimde bilgisayara bağladım hafıza kartını fakt bilgisayarda görmüyor. Benim hafıza kartındaki dosyalarıma resimlerime filan ulaşmam lazım nasıl ulaşabiirim bir yolu var mı ?

Eien®' Alıntı:
32 gb Micro Sd hafıza kartım var fakat bugün hiç yoktan telefonu kullanırken birden kendini resetledi cihaz. Telefon açıldığında hafıza kartında ki tüm herşey gitmiş hafıza kartı okunmuyordu. Eve geldiğimde bilgisayara bağladım hafıza kartını fakt bilgisayarda görmüyor. Benim hafıza kartındaki dosyalarıma resimlerime filan ulaşmam lazım nasıl ulaşabiirim bir yolu var mı ?

Hafıza kartının markası Kingston'muydu @Eien?

muratxxlarge' Alıntı:
Eien®' Alıntı:

Hafıza kartının markası Kingston'muydu @Eien?

Sandisk

Bende de aynı sorun vardı pcme ubuntu (linux) çalışan IMG yukledim orda açıldı dosyaları aldım format attım

Dosya kurtarma programlarını denemek zorundasınız sanırım.Bilen birisi cevap verecektir.Geçmiş olsun.