H hasan55 Original poster Kayıtlı Üye 11 Haz 2015 32 2 27 Mar 2016 #1 Son günlerde Google play den bir şey indiremiyorum bildirim çubuğunda paused uyarısı çıkıyor çözümü var mı?
Son günlerde Google play den bir şey indiremiyorum bildirim çubuğunda paused uyarısı çıkıyor çözümü var mı?
U unkle Kayıtlı Üye 5 Ocak 2016 5 2 28 Mar 2016 #2 Aynı sorun bende ve daha birçok GM kullanıcılarında mevcut. Bu sorundan dolayı stock rom bile geri yükledim. Sanırım genel bir sorun, umarım düzelir.
Aynı sorun bende ve daha birçok GM kullanıcılarında mevcut. Bu sorundan dolayı stock rom bile geri yükledim. Sanırım genel bir sorun, umarım düzelir.
H hasan55 Original poster Kayıtlı Üye 11 Haz 2015 32 2 28 Mar 2016 #3 Cvp: RE: google play sorunu unkle' Alıntı: Aynı sorun bende ve daha birçok GM kullanıcılarında mevcut. Bu sorundan dolayı stock rom bile geri yükledim. Sanırım genel bir sorun, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla ... Sorun Düzeldi
Cvp: RE: google play sorunu unkle' Alıntı: Aynı sorun bende ve daha birçok GM kullanıcılarında mevcut. Bu sorundan dolayı stock rom bile geri yükledim. Sanırım genel bir sorun, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla ... Sorun Düzeldi