GM5+ Stock Dark Theme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ezio

Alekta Movik Movik
Original poster
Yönetici
23 Ocak 2016
1,165
929
36
Cihaz
Huawei P20 Pro
ROM
Stock Android 9
GM5+ Stock Nougat Dark Theme

Kendim düzenledim. Çalan çalsın keyifleri bilir. :)

Kurulum : zip dosyasını hafızaya atıp TWRP ile flaşlayın.

qjYG3Q.png
MoEdX2.png
QvAVJG.png

X9vPyj.png
d85Oor.png
5LdD4l.png

Anm1Er.png
0lqE8o.png

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

hocam tekrar beyaza nasıl çeviricez bunu? kişilerde isimler gözükmüyor siyah üstüne siyah font olmuyor haliyle

Cvp: RE: GM5+ Stock Dark Theme

sin' Alıntı:
hocam tekrar beyaza nasıl çeviricez bunu? kişilerde isimler gözükmüyor siyah üstüne siyah font olmuyor haliyle

Kişiler kısmındaki hatayı görmemiştim düzeltir tekrar veririm. Normale çevirmek için pixel experience içindeki vendor.img flaslayabilirsiniz.

hocam vendor.img'yi recovery boot seçeneklerine flashlatıyor. ikisinede flashlamadı twrp

Cvp: RE: GM5+ Stock Dark Theme

sin' Alıntı:
hocam vendor.img'yi recovery boot seçeneklerine flashlatıyor. ikisinede flashlamadı twrp

Cihazi bootloadere alın pcye bağlayıp komut penceresinden fastboot flash vendor vendor.img yapin

Hocam ben bir salaklık edip bu modu oreolu cihaza kurdum. Telefon açılmıyor ve içindeki resimlerin yedeği yok. Format atamam çünkü resimler benim için çok değerli. Bu telefonu eski haline çevirmemin bir yolunu bulabilir miyiz? Bana yardım eder misiniz? Çok acil telefonsuz kaldım. Finallerim var ve telefonsuz işim zor. Şimdiden teşekkürler.