Arkadaşlar Android 8 de pubg paraşüt anında veya başlarda bir yerde kapanıyordu bu düzeldi mi sırf oyun için telefonu 8 den 7 ye geri indirmiştim ama 8 haliyle daha güzel eğer düzeldi ise tekrar 8 yapayım androidi ne diyorsunuz düzeldi mi ?
Teşekkür ederim bekliyorum bir kaç gün ne zaman müsait olursan yazBiraz beklersen indirip deneyebilirim
İndirdim ve denedim Başlat diyorum oyun başlarken atıyor oyuna tekrar bağlandım uçaktan atladım 3-5 saniye sonra tekrar attı yani özet geçmek gerekirse atıyorTeşekkür ederim bekliyorum bir kaç gün ne zaman müsait olursan yaz
Püü yapacağınız oyuna tüküreyim böyle ufak bir sorunu çözemiyorlar teşekkür ederim sağolasın bu aradaİndirdim ve denedim Başlat diyorum oyun başlarken atıyor oyuna tekrar bağlandım uçaktan atladım 3-5 saniye sonra tekrar attı yani özet geçmek gerekirse atıyor.
Arkadaş az önce indirmiş var diyor cihazdan cihaza mı değişiyor bune anlamadım kiYok kardeşim 1kasim 2018 olan sürümünde atma yok düzeltildi.
Dostum oyunla alakalı bir durum değil maalesef GM nin verdiği stock romdan kaynaklanıyor ya 7.1.1 sürümüne geri döneceksin yada custom rom atacaksınArkadaş az önce indirmiş var diyor cihazdan cihaza mı değişiyor bune anlamadım ki
Zaten 7.1.1 deyimde bekliyorum belki düzelir diyeDostum oyunla alakalı bir durum değil maalesef GM nin verdiği stock romdan kaynaklanıyor ya 7.1.1 sürümüne geri döneceksin yada custom rom atacaksın
Ben şuan JourneyUI kullanıyorum ama bırak atmayı donma bile yok daha 10 dk önce çıktım oyundan sorunsuzZaten 7.1.1 deyimde bekliyorum belki düzelir diye
Wifi çok ping mi yapıyordu acaba onunla alakalı olabilir mi ki?İlk yüklediğimde her seferinde atıyordu tekrar denedim 10 dakikadır atmıyor ilginç![]()
Bu konuyu açtıktan sonra yükledim sadece birkere karşılaştım oda şarj %8 lerde idi kastı kastı kapandı ayriyetten hiç sıkıntı yaşamadım sanırım düzelttilerBeyler pubg güncelleme geldikten sonra halen atmaya devam ediyorumu 8.0.0 da
Ediyor ediyor etmeyen nadirBeyler pubg güncelleme geldikten sonra halen atmaya devam ediyorumu 8.0.0 da
[automerge]1566419824[/automerge]Yeni güncellemeyi bugün denedim oyundan atma sorunu devam ediyor, en iyisi journey rom tavsiye ederim şarj ve oyunda