GM 5 Plus bootloader modunda PC telefonumu görmüyor

Skyfall04

Original poster
Aktif Üye
18 Mar 2017
132
18
26
Kahramanmaraş
Cihaz
GM 5 plus
ROM
Miui 8 / Aokp
OEM kilidini açmaya çalıştığımda yani bootloader moduna geçtiğim anda PC telefonumu görmüyor sorun PC de olabilir mi driver eksikliği felan mı vardır ?

ADB Fastboot ve GM5+ USB Driverlarını düzgün şekilde kurdunuz mu?

GM 5 plus USB driverlarini araştırdım ama ne yazıkki doğru düzgün bir şey bulamadım adb fastboot un ne olduğunu bilmiyorum biraz acemiyim de

Tamamdır Kardeşim deneyeceğim sağol
[doublepost=1490092723,1490084014][/doublepost]Tamam ama bootloader modunda görecek mı peki ?

Uygulamaya hem PC ye hemde telefonuma yükledim ama uygulamanın amacı telefondaki interneti PC ye aktarmak galiba

Hayır O sadece, internet amaçlı kullanılmıyor, çok yönlü driverları görmeyen bir çok cihaz ın, hemen hemen tüm tlf ların Pc de görünmesi ve dosya aktarımlarını sağlar. Şayet Windows 10 vs de yapamazsan, Windows 7 de kesin olur. Mesela ben ilk olarak evdeki Windows 11 de yapamayıp, cafeteria windows 7 ile boot ve diğer işlemleri yapabildim

Ben de senin gibiyim. Windows 7 hariç çok uğraştım ama sonunda bir internet cafenin Windows 7 li oldugunu farkettim umutsuz denemelere başladım. Sonunda adb ve fastboot driverları nın yanında Pdanet exe'yi çaresizce denedim. Ve bu kez pc boot ekranını tanıdı. Windows 7 de çok rahat görüyor.
[doublepost=1490119889,1490119740][/doublepost]Gm5 OEM açabilmek için, windows 7 olmalı. Çünkü diğerlerinde, her yolu denememe rağmen, hiçbir şekilde başarılı olamadım.

unutma bu Pdanet, Samsung tlf ların bağlantı programı olan kies uygulaması gibi, kies programı nın görevini üstlenecek.
[doublepost=1490120142,1490120033][/doublepost]
Win7 kraldır. Öneririm. :emoji_slight_smile:
Evet windows 7 de bunu kesinlikle başarabilmiş olacak sın, Skyfall04 kardeşim.

• Like
Tepkiler: Skyfall04
Şuan uygulamaya telefondanda giriyorum pc dende ama iki yerdede bağlanma seçenekleri hep ınternet ağı için
[doublepost=1490120284,1490120246][/doublepost]Tamam kardeşim Windows 7 ile deneyeceğim sağolasın

unutma bu Pdanet, Samsung tlf ların bağlantı programı olan kies uygulaması gibi, kies programı nın görevini üstlenecek.
[doublepost=1490120142,1490120033][/doublepost]
Evet windows 7 de bunu kesinlikle başarabilmiş olacak sın, Skyfall04 kardeşim.
Ooopps! :)

Bunu çoğu forum ve siteler de söylemiyor lar. Ama GM için tek kolay yol, işlem yapılan Pc nin, Windows 7 olması gerektiği dir. Diğerlerin de oluyor mu ama ben yapamadım, çünkü görmüyor hemen. Unutma bu tlf lara, Windows 7 şart.
[doublepost=1490120641,1490120476][/doublepost]Hayır pc den tlf nun USB aygıtı için gelecek uyarı olacak, Pdanet uygulamasından, onu 'her zaman izin ver' yapacaksın.

• Like
Tepkiler: Skyfall04
O izini verdim ama ondan sonrasını anlamadım PC ye yüklemelerde driver felanda yazıyordu setup yüklenirken driverlarida mı yüklüyor