General Mobile 4G XOSP 6.3 Custom ROM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
Cihazımızın klonu olan Wileyfox Swift için @"Lordhmen" tarafından build edilmiş XOSP Romunu sizlerle paylaşıyorum.

Kurulum:

- TWRP kurmuş olduğunuzu varsayarak anlatıma başlıyorum. Henüz kurmayanlar forumdaki anlatımlardan kurabilir.
- TWRP menüsünden wipeleri yapın.
- Install bölümünden önce romu, ardından patch dosyasını ve son olarak da Gapps paketini yükleyin ve cihazı yeniden başlatın:

Download:

ROM & Patch: [hide][/hide][hide]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/hide]
Gapps:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ARM64-6.0-Nano
Ana konu:

Ekran Görüntüleri: (Resimlerdeki gibi bir görüntü elde etmek için
temasını indirebilirsiniz.)

R375D6.png
pPZQnm.png
NEvQD5.png

Son düzenleme:
Cvp: General Mobile 4G XOSP 6.3 Custom ROM

S.a usta rom güzel gözüküyor fakat bunda numaralari sime kaydetme falan var değilmi yani googlenin rehbernden baska

Cvp: General Mobile 4G XOSP 6.3 Custom ROM

muhammedsgrl' Alıntı:
S.a usta rom güzel gözüküyor fakat bunda numaralari sime kaydetme falan var değilmi yani googlenin rehbernden baska

dikkat etmedim fakat olacağını düşünüyorum

bu romun tema desteği var mı yani istediğimiz temayı kullanabiliriz yani doğru mudur ?