Gameloft oyunları açılmıyor

abdullah836

Original poster
Kayıtlı Üye
12 Ara 2015
19
0
Arkadaşlar e tab 5'e rom attım android sürümü 6.0 oldu ama Gameloft'un oyunları açılmıyor ne yapmalıyım?

TeleService.apk varmı tablette? Bu sorun lite rom da vardı ve sorunu TeleService.apk idi. :sigaraiciyor:

Bunlardan önce ( Tablet rootlu olması gerekir.) es dosya yöneticisinde sol kısımdaki alt bölüme bas root gezginini aktifleştir. Stock romdaki TeleServise.apk yi al (system/app klasörünün içinde) sonra es dosya yöneticisinde üst kısımda buna ( / )bas sonra system klasörüne gir, app klasörüne gir yapıştır. :D

Cvp: RE: Gameloft oyunları açılmıyor

Apollo76' Alıntı:
Bunlardan önce ( Tablet rootlu olması gerekir.) es dosya yöneticisinde sol kısımdaki alt bölüme bas root gezginini aktifleştir. Stock romdaki TeleServise.apk yi al (system/app klasörünün içinde) sonra es dosya yöneticisinde üst kısımda buna ( / )bas sonra system klasörüne gir, app klasörüne gir yapıştır.  :D

Tablet rootlu ama ben romunu değiştirdim nerden bulacam teleservice.apk yi

Bu konudaki stock romu indir sonra aç system klasörüne gir app klasörüne gir TeleService.apk yi masaüstüne çıkart sonra kopyala(yukarıdaki anlatımı oku) dediğim yöntemle system app klasörünün içine yapıştır.

forum.turkdevs.com/konu-twrp-stock-etab5-stock-by-captain-bilgisayarsiz.html

Apollo76' Alıntı:
Bu konudaki stock romu indir sonra aç system klasörüne gir app klasörüne gir TeleService.apk yi masaüstüne çıkart sonra kopyala(yukarıdaki anlatımı oku) dediğim yöntemle system app klasörünün içine yapıştır.

eyvallah çok sağol şimdi denerim

abdullah836' Alıntı:
Apollo76' Alıntı:

Bişey değil. :laugh:

mehmetyigit' Alıntı:
Dan osmu kurdunuz nasil o rom bende indirdim bekliyorum
evet onu kurdum ama hiç beğenmedim zaten ondan sonra oyunlar açılmıyor

Apollo76' Alıntı:
abdullah836' Alıntı:
Apollo76' Alıntı:

Bişey değil.  :laugh:
kardeşim eyvallah çalıştş

TeleService.apk yine silindiği için olabilir. Sonradan eklendiği için galiba. En iyi sen başka bir rom at.

Apollo76' Alıntı:
TeleService.apk yine silindiği için olabilir. Sonradan eklendiği için galiba. En iyi sen başka bir rom at.

o zaman da tüm uygulamalarım gitmez mi?

Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin. :)

frknakts11' Alıntı:
Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.  :)

Bilgin için teşekkürler

frknakts11' Alıntı:
Hocam system/app klasorune degil, system/priv-app klasorune atacaksin. Daha sonra dosya ozelliklerine tiklayip izinleri rw r r yapacaksin. Okuma izinlerinin hepsi acik, yazma iznine sadece sahip olana tik atacaksin.  :)

rw r r derken izinlerden tam olarak hangisini işaretleyeceğiz

abdullah836' Alıntı:
frknakts11' Alıntı:

644 olcak.En soldaki 3ü ve üstten 2. Kutu tikli olacak

gZMVR5.png

Incredible™' Alıntı:
abdullah836' Alıntı:
frknakts11' Alıntı:

644 olcak.En soldaki 3ü ve üstten 2. Kutu tikli olacak

gZMVR5.png
yine olmadı