Evde Meb Engeli

Durmushan

Original poster
Kayıtlı Üye
26 Kas 2016
3
0
25
Cihaz
E-Tab 5
Evimdeki internetime baglandigimda bazi sitelerde meb engeli gormeye basladim.ama her sitede degil.ornegin facebookta yok ama kendi sitem olan Apkmekani.com da var.bunu nasil cozebilirim?

Cvp: Evde Meb Engeli

Durmushan' Alıntı:
Evimdeki internetime baglandigimda bazi sitelerde meb engeli gormeye basladim.ama her sitede degil.ornegin facebookta yok ama kendi sitem olan Apkmekani.com da var.bunu nasil cozebilirim?

Buyrun ben böyle çözdüm: http://forum.turkdevs.com/konu-guncel-meb-engeli-kaldirma-programi.html

• Like
Tepkiler: cukka_
iFreedom Nova sorunu çözebilir sanırım. Kitkatta çalışıyor. Okul internetini hallediyor.

Mebin etablar icin kategorilenmemis siteler vpn ile kolayca asabilirsiniz

Bence sertifikayi bir kere yuklerseniz oluyor yada gercekten meb engellemiste olabilir.

Sertifika yı Hiç Yüklemediğim Halde Aynı Sorun Bendede Var Meb Gerçekten Engellemiş Galiba

Cvp: Evde Meb Engeli

Aynı sorun bende de başladı.

Cozum yolu sundum bir diğer yolda farkli rom yüklemek dash vr psiphon 82 handler calisiyo kurun rahatimiza bakin

Ahmet ikbal adlığ ın romu gayet stabil Youtube da oturum açmıyor sadece o ayrı onda ben 10-15 film izlemiştim birçok site açılıyodu engel çıkmamıştı birkaç custom rom da engel çıkıyor diye tekrar o romu atcam sonucu bildiririm.