Etab5

ciltasfurkan

Original poster
Aktif Üye
29 Eyl 2016
87
4
24
Cihaz
GM Discovery
Arkadaşlar sitede birsuru rom var hepsini deniyemeyecegim için sizin kullandığınız tavsiye ettiginiz sıkıntısiz rom varsa soylermisiniz

Bende de Asus zen go var sorunusuz ama general Mobile yazısının hemen sağ altında değişik bir ısınma algıladım yani Instagram'da gezerken ısınıyor mesela sizce sebebi nedir orda işlemci var diye tahmin ediyorum birde şarj olurken kare yuvarlak üçgen tuşların orası da ısınıyor bunlar tabletten tablete değişebilecek şeyler genel anlamda sıkıntı yok diyebilirim tavsiyemdir

bir sorunum var. tablet hard brick olmuş bataryayı çıkartıp taktım. rom atıyorum orjinal olanını rom atarken usb ile bağladıgımda download dediğimde kırmızı çizgide kalıyor sonra pmt hatası veriyor ne yapmam gerek yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu romda pubg Mobile indiriliyormu bende cm rom var uyumlu değil hatası var

Etab 5 e inmiyor rom la alakalı değil işlemci ile alakalı indirsen bile oynayamaz ben denedim

Stock hangisi 4.4.2 mi
[doublepost=1522608862,1522608765][/doublepost]Zaten rom la alakalı değil dediğim gibi isterseniz deneyin ama 4.4.2 de Google Play'de bile göremezsiniz çünkü uygulama en az 5.1.1 istiyor