ETAB - 5 yeni romlar yayınlandı. (06.04.2019)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xargrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xargrax

Original poster
Kayıtlı Üye
21 Kas 2015
11
4
73484221373dc922646e1b52504250ae9c83aba53a001_570.jpg

FATİH projesi kapsamında dağıtımı gerçekleştirilen tabletlerin güncel ihtiyaçlar doğrultusunda etkin kullanılabilmesi ve eğitsel içeriklere ulaşım kolaylığının sağlanması amacıyla hazırlanan tablet işletim sistemi (ROM)
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresi üzerinden kullanıma sunuldu.

“FATİH Projesi Tablet ROM’ları” bölümünden indirilebilen tablet işletim sistemi ile kullanıcılar tabletlerini aktivasyon/şifre sorunları yaşamadan ve herhangi bir kısıtlama olmaksızın kullanabilecek.

haber linki :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

rom linki :

peki androıd sürümü falan ne oldu aynı rom üzerınde kısıtlama mı kaldırdılar sadece ?

Gençler kuran varsa neler olduğunu paylaşırsa iyi olur merakla bekliyoruz

• Like
Tepkiler: barisg
Bilgi sahibi değilim.. Yayınlandığını görünce paylaşayım dedim. birileri muhakkak dener bilgi verirler diye düşünüyorum..

Ben kurdum 4.4.2 nin gappslı hali.(Eba Market var.)
Sistem güncellemesi kısmında internet olsa bile ağ bağlantı hatası veriyor.
Bildiğimiz stock rom bir özelliği yok.
Edit: Eba Market durdu hatası var :D

Son düzenleme:
Ben de yükledim kısıtlamalar kaldırılmış...şimdi forumda birçok rom mevcut..benim sorum modifiye romlardan birini kurmak için illaki root atmak lazımmı? bu romları TWRP olmadan flash tool ile kurmka mümkünmü acaba?

Gençler kullandığınız güzel etab5 rom varmı ben şuan kullandığım rom kitkat 4.4.2 fakat youtubeda donma sıkıntısı var aynı şekilde başka videolarda da donuyor.Kullandığınız uygun rom varsa paylaşabilirmisiniz. Vpn sorunu olmayan,youtube donmayan,sarj hızlı tükenmeyen.

Gençler kullandığınız güzel etab5 rom varmı ben şuan kullandığım rom kitkat 4.4.2 fakat youtubeda donma sıkıntısı var aynı şekilde başka videolarda da donuyor.Kullandığınız uygun rom varsa paylaşabilirmisiniz. Vpn sorunu olmayan,youtube donmayan,sarj hızlı tükenmeyen.
5.1 stock lollipop rom bak ben kullanıyorum iyinbi bak istersen.[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

• Like
Tepkiler: Kemal7650
Arkadaşlar nasıl yuklediniz twrp üzerinden yüklemeye çalıştım zip dosyası bozuk diyor

Ben dowloand agent yapıp dosyayı seçtiğimde brom error s_fthnd_file_load_fail 5008 hatası alıyorum.Çözümü nedir acaba ?

merhaba ben denedim bende
pmt changed for the rom it must be downloaded
hatası verıyor içindeki flash toola denedıgımde nasıl kurdunuz?

Merhaba, ben de uğraştım romu yüklemek için. (Etab5) fakat bir türlü twrp kısmından download ok kutucuğu görünmüyor. Ayrıca, fatih projesi rom kısmından yükleme kılavuzunu açıp bakıyorum ama kılavuzda dediği gibi bilgisayar-özellikler - diğer aygıtlar da Etab5 klasörünü göremiyorum. Doğal olarak da tablet bilgisayara bağlanmadığı için yeni rom yüklenmiyor. Bilgisayarım win10. Sistem imza kilidi kodunu da açtım.

Valla çok teşekkürler kardeşim. Söylemesen haberimiz olmayacak. :) Romu hemen kurdum. Custom romlar iyi hoştu da sürekli bir sıkıntı bir hata, bir sürü rom hangisi daha iyi diye kafamız karışıyordu. Bunu da tam deneyimlemedim ama orjinal romu sonuçta sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yapamayan arkadaşlar ya özel mesaj atsın ya buradan yazsın yardımcı olayım.

az önce bende kurdum rezillikten öte birşey değil
Nesi rezillik? Mis gibi orjinal rom. Yüklersin twrp ni flashlarsın bi supersu gereksiz eba market gibi şeyleri kaldırırsın. Google playden launcherini güncellersin mis. Android sürümü düşük ama orjinali bu custom romlarda yükselttik de noldu hep hata hep hata.

Nesi rezillik? Mis gibi orjinal rom. Yüklersin twrp ni flashlarsın bi supersu gereksiz eba market gibi şeyleri kaldırırsın. Google playden launcherini güncellersin mis. Android sürümü düşük ama orjinali bu custom romlarda yükselttik de noldu hep hata hep hata.
saf rom varken alayı hikaye. yani hani offical rom paylaşıyorsun paylaştığın romda az birşey özenme olur derli toplu temiz kişisel bir tabletmiş gibi sistem koyarsın dimi ? dümdüz 5 senelik öğretmen romunu piyasaya sürmüşler şaka gibi resmen

• Like
Tepkiler: OMERZEN
Arkadaşlar ben kuramadım yardımcı olabilecek var mı? Tablet açıkken pc görüyor etab5 olarak tableti kapatıp pc ye bağlayınca şarj alıyor tablet flash tool başlamıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz.