ETAB 5 Denediğim Her Custom Rom Bootloop ta kalıyor

Sertacdncl

Original poster
Kayıtlı Üye
14 Mar 2016
22
2
Selam,

Forumdaki nougat ve marshmallow custom romlardan birkaç tanesini kurmaya çalıştım hiçbir sonuç alamıyorum. Orijinal stock rom kurabiliyorum hatta düzenlenmiş stock rom da kurabiliyorum TWRP ile fakat nedense bir türlü diğer custom romlar çalışmıyor. Her romu denedim logo dönüp duruyor sadece.Sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz lütfen?

Selam,

Forumdaki nougat ve marshmallow custom romlardan birkaç tanesini kurmaya çalıştım hiçbir sonuç alamıyorum. Orijinal stock rom kurabiliyorum hatta düzenlenmiş stock rom da kurabiliyorum TWRP ile fakat nedense bir türlü diğer custom romlar çalışmıyor. Her romu denedim logo dönüp duruyor sadece.Sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz lütfen?
Tabletin bootanimation ı değoştirip kurmayı dene.

E tab ,5 de 6 dan fazla üst üste cm rom(lineageos da olabilir)kurunca soft brick oluyor(yani bootanimation da kalıyor)forumdaki FLASHTOOL ile kurulan cm romu kur.Yada AOSP tabanlı bır rom kur(Nougat olarak Atomic OS yada Google AOSP JDTC romu kur bu romlar AOSP)

Hocam aynı sorun bende de var. Aosp tabanlı powergamer Os kurdum ama yine açılış ekranında kaldı. Ne yapılabilir acaba?

Sizin oluşturduğunuz nougat Google Aosp yi de denedim hocam maalesef yine aynı sorun. Açılış ekranında kalıyor