Ekran kırıldı HDMI tv ye bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre299
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre299

Original poster
Kayıtlı Üye
23 Nis 2016
3
0
Merhabalar,
Arkadaşlar etab 5 ekranının kırmış kardeşim, yeni ekran baya pahalı bu nedenle herhangi bir yolla tv ye bağlamak istiyorum lakin hdmi çıkışı göremedim.

TV ye bağlanıp bağlanamadığı ile ilgili internette bir bilgi bulamadım.
Konuyla ilglili bilgisi olan var mı, teşekkürler

Hocam Hdmi çıkışı olması için tablete HDMİ çıkışlı bir ekran kartı takarsın olur.

Hocam tablette sadece micro-usb çıkışı sanırım sadece, micro-HDIM çıkışını daha dünya gözüyle görmediğim için karıştırıyor olabilirim de.

MHL desteği var mı onuda bulamadım nette, o sebeple açtım konuyu.

Ben aliexpress'te gezerken 60 türk lirasına android cihazları lcd ekrana bağlayan wireless kadar büyüklükte bir cihaza rastlamıştım ama şimdi sizin için aradım bulamadım çünkü cihazın ismini unuttum siz bir araştırın. Bu cihazı yada kablo yöntemi ile bağladığınızı varsayarsak cihazda ayarlamalar yapmak için dokunmatik kalemi kullanabiliyorsunuzdur umarım ? Bu arada tablete ekran kartı ekleyin diye mizah amaçlı demiştim. :)

Ben aliexpress'te gezerken 60 türk lirasına android cihazları lcd ekrana bağlayan wireless kadar büyüklükte bir cihaza rastlamıştım ama şimdi sizin için aradım bulamadım çünkü cihazın ismini unuttum siz bir araştırın. Bu cihazı yada kablo yöntemi ile bağladığınızı varsayarsak cihazda ayarlamalar yapmak için dokunmatik kalemi kullanabiliyorsunuzdur umarım ? Bu arada tablete ekran kartı ekleyin diye mizah amaçlı demiştim. :emoji_slight_smile:

Bakıcam hocam, tek bir kablo ile olursa benim için iyi olur, ekran açılıyor tabi herhangi birşey gelmiyor dolayısı ile dokunmatik çalışıyor mu bilgim yok :/