[Edit]Magma v2

Sefa Mert Oyanık

Original poster
Geliştirici Üye
1 Şub 2015
159
214
Cihaz
Xiaomi Mı 9se
ROM
Eu Stable
ZdAQma.png

[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Rom denenmiş ve bir sorun görülmemiştir . Oluşabilecek sorunlardan kuran kişi sorumludur .[/font][/size]
( Duvar Kagıdı değiştirmiştim ama içine atmayı unutmusum siz saten istediğinizi koyarsınız.)

[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Rom Linki :

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/font]
[/size]

[size=medium]İconPack Fixi 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/size]

Yeni yüklediğiniz uygulamaların romda sırıtmaması için İconPack[size=medium] Fixi cwm veya twrp recoverydeb kurup Nova ayarların - Tema ayarları - Simge Tema'sından Miui5 seçin . ( Aynı sekilde playden indireceğiniz icon packleride kurabilirsiniz .)[/size]

[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]4-16GB a Repartiton gerekmeksizin uyar .[/font]
[/size]
[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Wipe data/factory reset[/font][/size]
[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Wipe Cache partiton[/font][/size]
[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Advenced - Wipe dalvik cache[/font][/size]
[size=medium][font='Open Sans', sans-serif]Yapılarak kurulması tavsiye edilir .[/font][/size]

Elinize sağlık.Müzik uygulamasını ayrı olarak paylaşabilirmisiniz.

Cvp: [Edit]Magma v2

Eline sağlık sefa güzel rom :)

Çok hoş duruyo eline sağlık  :rool:

Cvp: RE: [Edit]Magma v2

tufantavli' Alıntı:
Eline sağlık sefa
Şu dialer ve kilit ekranının değiştirin gözünüzü Seveyim :)

Elimde baska siyah dialer yok . Kilit ekranı benim için yok gibi bişey . Çünkü herkes kendi kilit ekranını kuruyor saten . O yüzden önemsemiyorum .

Sefa Mert Oyanık' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
Eline sağlık sefa

Elimde baska siyah dialer yok . Kilit ekranı benim için yok gibi bişey . Çünkü herkes kendi kilit ekranını kuruyor saten . O yüzden önemsemiyorum .

Kilit ekranının bende kuruyorum fakat geç tepki veriyo buda benim hoşuma gitmiyo

tufantavli' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
Eline sağlık sefa

Kilit ekranının bende kuruyorum fakat geç tepki veriyo buda benim hoşuma gitmiyo

Ayarlar güvenlikten system kilit ekranını kapat . Slide Lock , Cm Locker , Zui ve Next kullandım . Sorun çıkarmadılar .

tufantavli' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
Eline sağlık sefa

Ayarlar güvenlikten system kilit ekranını kapat . Slide Lock , Cm Locker , Zui ve Next kullandım . Sorun çıkarmadılar .

Şimdi kurucam romu dediklerini deniycem

Eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş koyu renkli rom sevenler için süper :)

Eline sağlık abi paylaşmadan önce faceden yaz bana
İlk ben yorum yapayım olmuyor böyle :)

tufantavli' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
tufantavli' Alıntı:
Eline sağlık sefa

Şimdi kurucam romu dediklerini deniycem

zui kurdum çok küçük bi gecikmeyle çalışıyo
rica etsem bana bundan farklı bi dialer verebilirmisin bu romda çalışacak