E-tab5 sp flash tool ile format sonrası açılmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dayi

Original poster
Kayıtlı Üye
15 Nis 2017
7
0
27
Cihaz
Etab 5
Tableti sp flash tool ile formatladıktan sonra açılmadı şarja takdığımda home tusu yanıp sönmemeye başladı. flash tool ile rom atmaya calısıyorum download dedikten sonra bilgisayara bağlıyorum ses var ama indirme işlemine başlamıyor. ne yapmam lazim yardım edin pls...

Tableti sp flash tool ile formatladıktan sonra açılmadı şarja takdığımda home tusu yanıp sönmemeye başladı. flash tool ile rom atmaya calısıyorum download dedikten sonra bilgisayara bağlıyorum ses var ama indirme işlemine başlamıyor. ne yapmam lazim yardım edin pls...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu linkten ogrenci.exe romunu indir bide onu dene. birde flash tooldan format atarsan seri no gider. umarım twrpden yedek almışşındır.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu linkten ogrenci.exe romunu indir bide onu dene. birde flash tooldan format atarsan seri no gider. umarım twrpden yedek almışşındır.
daha önce denemiştim ama silip bir daha denicem. sorun şu flash tooldan download dedikten sonra pcye bagladıgımda tableti baglanma sesi geliyor ama icraat yok. sağol yardımcı olduğun için
[doublepost=1492251065,1492249166][/doublepost]
2roVaO.png
burda kalıyor devam etmiyor

Tüm tuşlara 20 saniye kadar basılı tutun. Sonra Ses Arttırma+Güç Tuşu'na basılı tutarak recovery moda girin.

Şarjda iken ışık yanıp sönüyor mu?

bilgisayarının usb girişinin ve usb kablonun sağlam olduğundan emin ol. bilgisayarı yenide başlat, olmadı başka bilgisayarda dene. hiç biri olmassa servis yolu göründü demektir
servise gitmeden düzeltme şansım yokmu