E-tab 5 system sildim acil !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omrctnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omrctnr

Original poster
Kayıtlı Üye
19 Nis 2016
2
0
iyi akşamlar tablet rootluydu sonra açılmamaya başladı takıldı açılış animasyonunda bende nasıl sıldıysem system dosyasını sıldım suan twrp arayüzüne girebiliyorum flash takıp girmeyi denedim görmüyor flashı yeni system dosyası veya rom nasıl atabilirim yardımlarınızı beklıyorum

Eger twrp 2.8.1 kullaniyosan advanced/adb sideload gir cubugu kaydir bilgisayara tak
eger twrp 3.0 kullaniyosan direk bilgisayara tak flashable bir rom dosyasi at -custom rom da olabilir- twrp deyken wipe cubugunu kaydir ve install den yeni attigin romu yukle reboot yapip yeniden baslat :goodbye:

• Like
Tepkiler: siyahimm
Cvp: RE: E-tab 5 system sildim acil !

Celuk' Alıntı:
Eger twrp 2.8.1 kullaniyosan advanced/adb sideload gir cubugu kaydir bilgisayara tak
eger twrp 3.0 kullaniyosan direk bilgisayara tak flashable bir rom dosyasi at -custom rom da olabilir- twrp deyken wipe cubugunu kaydir ve install den yeni attigin romu yukle reboot yapip yeniden baslat :goodbye:

kardeş sideloada girdiğimizde tableti pc okumaz çünki system dosyaları yok başka bir çare yokmu

Cvp: RE: E-tab 5 system sildim acil !

Furkan Soner' Alıntı:
Celuk' Alıntı:

kardeş sideloada girdiğimizde tableti pc okumaz çünki system dosyaları yok başka bir çare yokmu

Sen denedin mi okumasi lazim :adyo:

sürüm 2.8.1 ve tam 25 dk dır pc bağlı başarılı dıye bırseyde yazmıyor ne yapacagım

Peki sistemi silinmiş cihaza doğrudan Android işletim atamaz mıyız bilgisayardan? İlla ki stock rom mu kurmak lazım önce?

Peki sistemi silinmiş cihaza doğrudan Android işletim atamaz mıyız bilgisayardan? İlla ki stock rom mu kurmak lazım önce?

Cihaz mtk işlemcili flashtool ve offical rom indirip flashtool üzerinden romun içindeki scatter dosyasını yine flastool üzerindeki scatter seçeneğinden seçin ama öncesinde checkswver tikini kaldırın daha sonra download butonuna tıklayıp cihazı kapalı halde usb den takın eğer driver sorunu yoksa yükleyecektir %100 olduğunda kabloyu çekip tableti başlatın.Offical romu internetten bulabilirsin.

Selamun Aleyküm sistem dosyalarını sildim. Tableti bilgisayara takıyorum bilgisayar görüyor ama dosya aktaramıyorum. Twrp versiyonum 2.8.1.0

Selamun alerykum aynı sorun benim içinde geçerli tableti takıyorum şarj oluyor fakat hiçbir şekilde tableti görmüyor bu yüzden flash tool yapamıyorum ACİLLL YARDIM LÜTFENN
,

Aynı sorun bende de var usb görmuyor adb hata veriyor flash tool ile stock rom atmayi denedığimde ise ya hata veriyor ya da Da 100 oluyor sonra hata veriyor