E tab 5 Rom Sonrası Dokunmatik Sorunu

Aynı sorun sizdede varmı

• Kullanılan toplam oy
    149

orukunatsi123

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Kas 2015
18
2
Arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim kuralları bilmiyorum o yüzden aceleyle yazıyorum bir sorum olacak ;
20 Tablet'e Root/Rom yaptım, hepsi güzel çalışıyordu fakat en son bi arkadaşın tablete yapınca dokunmatik bozuldu.
Kalemi okuyor ama el ile basılmıyor  alttaki üç tuş da çalışmıyor.Birkaç kez kapadım, açtım, formatladım, root/rom yaptım, Orjinal rom yaptım.
Hiçbiri işe yaramadı. Recovery mode da kalemi 1-2 santim uzaktan okuyor ve konsolda unable mount cache diyor bunun la bir alakası olabilirmi ?
Şuan orjinal Rom u yükledim ama hala aynı ::(

qPdGBV.jpg
" />

ha bir de şu var : 
pBb6WN.png
" />
Doğrumudur ? bana aynı sorunu çözdüğünü 15 Tl ye yapacağını söylüyor...

Bu sorunun çözümü hala bulunamadı system klasörlerinin içindeki dosyaların bozulmasından kaynaklanıyor bu sorun muhtemelen garantiye yollayanlar var yazılım atıp göndermişler

@"talha16"  kardeşim herhangi bi sorun çıktımı ? Birileri garanti 350tl istiyor stock rom olsada falan diyor napcaz ?

Aynı sorun bendede var yardim please !

Arkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim kuralları bilmiyorum o yüzden aceleyle yazıyorum bir sorum olacak ;
20 Tablet'e Root/Rom yaptım, hepsi güzel çalışıyordu fakat en son bi arkadaşın tablete yapınca dokunmatik bozuldu.
Kalemi okuyor ama el ile basılmıyor alttaki üç tuş da çalışmıyor.Birkaç kez kapadım, açtım, formatladım, root/rom yaptım, Orjinal rom yaptım.
Hiçbiri işe yaramadı. Recovery mode da kalemi 1-2 santim uzaktan okuyor ve konsolda unable mount cache diyor bunun la bir alakası olabilirmi ?
Şuan orjinal Rom u yükledim ama hala aynı ::(

qPdGBV.jpg
" />

ha bir de şu var :
pBb6WN.png
" />
Doğrumudur ? bana aynı sorunu çözdüğünü 15 Tl ye yapacağını söylüyor...
Çözüm bulundu ve çok kolay burdan ulaşabilirsiniz E-TAB 5 rom sonrası dokunmatik sorunu Çözüm

• Like
Tepkiler: crzyxpo000