kgul9843' Alıntı:Ben hiçbişey anlamadımki görüntü çok bozuk 5 dakkanı ayırıp yazsan sp flas tool hakkında filan bilgim var ama anlamadım
kgul9843' Alıntı:Bt adrr ve wifi adrr kısmına neyi gireceğim teşekkür ederim
frknakts11' Alıntı:@"Celuk" once sorunu anlamak lazım, daha sonra yardım isteyen insana "forumu biraz kurcala" gibi söylemde bulunmak. Üstüne bir de yanlış çözüm önerisi sunmak çok büyük hata.
Kayıt hatasıdır EBA017 hatası. Meb'e bilgi epostasi yollayip tablet kaydini sildirmesi gerek. Bir dahaki sefer siz de araştırın forumda.
frknakts11' Alıntı:@"Celuk" once sorunu anlamak lazım, daha sonra yardım isteyen insana "forumu biraz kurcala" gibi söylemde bulunmak. Üstüne bir de yanlış çözüm önerisi sunmak çok büyük hata.
Kayıt hatasıdır EBA017 hatası. Meb'e bilgi epostasi yollayip tablet kaydini sildirmesi gerek. Bir dahaki sefer siz de araştırın forumda.
kgul9843' Alıntı:Tamam tartışmayında ben şimdi napıcam allah rızası için bana biri şunu detaylı bir şekilde anlatsın lütfen nolur
kgul9843' Alıntı:Komple detaylı yazı istiyorum ben 5 dakikasını ayırıp bi yazı yazacak mümin kardeşimiz yokmu kafa allak bullak oldu 2 video önerdiniz bi wifi mac adresi çkarma önerdiniz bi öyle olmaz yanlış bilgi dediniz benim devreler yandı biri türkçe terimlerle anlaşılır bi şekilde madde madde yazsa bari lütfen kafayı yiycem burda