E tab 5 açılmıyor

tago5454

Original poster
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
13
0
Arkadaşlar ilk öncelikle tablete sp flash tooldan root atmak için format bölümünden starta bastim sonra format atildi işareti geldi. Daha sonra download bölümünden starta basinca hiçbirşey olmadi, hiçbir işaret gelmedi. Böle bıraktım tableti. birkaç gün sonra tekrar denedim yine olmadi. 2 tane bilgisayar ile denedim olmadi. Farkli kablolar denedim olmadi. Arkadaslarimin tabletine root attim ayni kabloyla ayni işlemleri yaptim onların tableti başariyla tamamlandi. Şuan tablet açilmiyor, güç tuşuna basıyorum ses yok, şarja takıyorum şarj oluyor ibaresi çıkmıyor. Stock rom atmayi denedim yine ayni sonuç root daki sorunla karsilastim. Yine dowload a basinca birşey olmuyor kabloyu tak çıkar yapinca sp flash tool 2005 hatasi geliyor. Download'a basiyorum daha sonra güç tuşu ses açma/kapama ya basiyorum kabloyu takıyorum olmuyor lütfen bi taktik verin. Gerçekten korkmaya başladim hiçbirşey olmuyor acaba ne oldu ?

Bende Aynı Sorun Var Kardeşim Bende Bu linkedeki Uyguluyacağım http://forum.turkdevs.com/konu-4-4-2-flash-tool-etab-5-stock-rom-etab5-01-03-09s-i.html

denedim onuda hiçbir hareket yok. şarj soketi bozuk galba ondan şüphelenmeye başladim.