X xazxaz10 Original poster Kayıtlı Üye 6 Şub 2015 49 5 26 İzmir 8 Eki 2015 #1 Arkadaşlar ben storeoid de bi uygulama gordum discovery launcher diye indirdim ama ne işe yaradığını anlamadım biri anlatabilir mi ss si de surda konuyu yanlış yere attıysam özür dilerim[/img]
Arkadaşlar ben storeoid de bi uygulama gordum discovery launcher diye indirdim ama ne işe yaradığını anlamadım biri anlatabilir mi ss si de surda konuyu yanlış yere attıysam özür dilerim[/img]
I Incredible™ 8 Eki 2015 #2 sistem yöneticisinden varsayılan başlatıcı olarak bu uygulamayı seçerseniz discovery başlatıcıyı kullanabilirsiniz
sistem yöneticisinden varsayılan başlatıcı olarak bu uygulamayı seçerseniz discovery başlatıcıyı kullanabilirsiniz
X xazxaz10 Original poster Kayıtlı Üye 6 Şub 2015 49 5 26 İzmir 8 Eki 2015 #3 Sağolun da bi fark oluyormu
I Incredible™ 8 Eki 2015 #4 xazxaz10' Alıntı: Sağolun da bi fark oluyormu Genişletmek için tıkla ... kullanınca anlarsınız, kişiden kişiye değişir.Beğenmezseniz kaldırabilirsiniz zaten
xazxaz10' Alıntı: Sağolun da bi fark oluyormu Genişletmek için tıkla ... kullanınca anlarsınız, kişiden kişiye değişir.Beğenmezseniz kaldırabilirsiniz zaten
X xazxaz10 Original poster Kayıtlı Üye 6 Şub 2015 49 5 26 İzmir 8 Eki 2015 #5 Bildiğimiz hisar rom daki launcher gibi ilgin için çok sağol