T ttbpccorporation Yasaklı Üye 20 Ara 2015 202 31 Cihaz iPhone 6S Plus/Etab5 21 Ocak 2016 #21 00akikoko' Alıntı: clock work mod recovery 6 ile cynogenmod 11 ve üst versiyonları kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de taktın clock work mod'a . Cyanogen olsun isterse stok recovery olsun .
00akikoko' Alıntı: clock work mod recovery 6 ile cynogenmod 11 ve üst versiyonları kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de taktın clock work mod'a . Cyanogen olsun isterse stok recovery olsun .
0 00akikoko Kayıtlı Üye 12 Ara 2015 88 4 21 Ocak 2016 #22 ttbpccorporation' Alıntı: 00akikoko' Alıntı: clock work mod recovery 6 ile cynogenmod 11 ve üst versiyonları kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de taktın clock work mod'a . Cyanogen olsun isterse stok recovery olsun . Genişletmek için tıkla ... Senelerce gio mda cwm kullandım. Telefonu çok seviyodum. Sonra birgün anakartı yandı. Cwm kullanınca birazcık olsun onu hatırlıyorum. Cwm candır gerisi heyecandır.
ttbpccorporation' Alıntı: 00akikoko' Alıntı: clock work mod recovery 6 ile cynogenmod 11 ve üst versiyonları kurulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Sen de taktın clock work mod'a . Cyanogen olsun isterse stok recovery olsun . Genişletmek için tıkla ... Senelerce gio mda cwm kullandım. Telefonu çok seviyodum. Sonra birgün anakartı yandı. Cwm kullanınca birazcık olsun onu hatırlıyorum. Cwm candır gerisi heyecandır.
T ttbpccorporation Yasaklı Üye 20 Ara 2015 202 31 Cihaz iPhone 6S Plus/Etab5 21 Ocak 2016 #23 00akikoko' Alıntı: Senelerce gio mda cwm kullandım. Telefonu çok seviyodum. Sonra birgün anakartı yandı. Cwm kullanınca birazcık olsun onu hatırlıyorum. Cwm candır gerisi heyecandır. Genişletmek için tıkla ... Valla benim için recovery farketmez genelde de cwm kullanılır zaten. Ama aralarında en değişik olanı TWRP bence ama kişiye göre değişir .
00akikoko' Alıntı: Senelerce gio mda cwm kullandım. Telefonu çok seviyodum. Sonra birgün anakartı yandı. Cwm kullanınca birazcık olsun onu hatırlıyorum. Cwm candır gerisi heyecandır. Genişletmek için tıkla ... Valla benim için recovery farketmez genelde de cwm kullanılır zaten. Ama aralarında en değişik olanı TWRP bence ama kişiye göre değişir .