B blackdawil Original poster Kayıtlı Üye 8 Nis 2015 32 1 23 Ağu 2015 #1 sony xperia mini cihazıma cm 9 yüklüyorum fakat radyo yok içinde ama stock romunda radyo uygulaması var. acaba cm de radyoyu nasıl çalıştırabilirim ?
sony xperia mini cihazıma cm 9 yüklüyorum fakat radyo yok içinde ama stock romunda radyo uygulaması var. acaba cm de radyoyu nasıl çalıştırabilirim ?
Captain Aktif Üye 26 Ocak 2015 651 678 45 23 Ağu 2015 #2 Xdada cm için flashable radyolar var indirip flashlayabilirsiniz
B blackdawil Original poster Kayıtlı Üye 8 Nis 2015 32 1 23 Ağu 2015 #3 Captain' Alıntı: Xdada cm için flashable radyolar var indirip flashlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... link atabilir misiniz bulamadım maalesef :what:
Captain' Alıntı: Xdada cm için flashable radyolar var indirip flashlayabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... link atabilir misiniz bulamadım maalesef :what:
Captain Aktif Üye 26 Ocak 2015 651 678 45 23 Ağu 2015 #4 Emin değilim fakat şunu deneyebilirsiniz Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Emin değilim fakat şunu deneyebilirsiniz Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
B blackdawil Original poster Kayıtlı Üye 8 Nis 2015 32 1 23 Ağu 2015 #5 Captain' Alıntı: Emin değilim fakat şunu deneyebilirsiniz Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim deneyeceğim
Captain' Alıntı: Emin değilim fakat şunu deneyebilirsiniz Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim deneyeceğim