CM-13.0.4 FOR Desire 820G+

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan E3E4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

E3E4

Original poster
Geliştirici Üye
24 Haz 2017
181
126
25
Cihaz
HTC DESİRE 820G PLUS
ROM
RR 5.7.4
pWOd7L.png

--Android 6.0.1 marshmallow dur.
-Tam Stabil (kullandıklarımın arasında en stabillerden bitanesi:emoji_ok_hand:)
-Kamera,video kamera stabil.
-Şebeke stabil.
-GPS stabil.
-Yüksek oyun performansı.

-HATALAR
-VPN
-2G/3G değiştirme (sistem profillerinden değiştirebilirsiniz.)

pWOyPn.png

-TWRP recovery den temizle/gelişmiş temizlik/dalvik,önbellek,sistem ve datayı temizleyin.
-Daha sonra bağla kısmından sistemin tikini kaldırın ve Rom`u ve Gapps`ı kurun
-Sistemi yeniden başlatın ve romu artık kullanabilirsiniz.
ZElvdo.png

Rom:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Patch:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

sound patch:

Gaaps:

lWAJdB.png

YNonNj.png

ZElvEk.png

bGPqLn.png

8djqoQ.png

Twitch,instagram vb video fix
build propdan
Kod:
media.sf.omx-plugin=libffmpeg_omx.so
satırını silin ve cihazı yeniden başlatın.

Son düzenleme:
Elinize sağlık.

merhabalar opengapss hangisini kurmalıyım arm64 6.0 pico olanı mı seçeyim

hata böyle çıkıyor rom sıkıntısız yüklendi open gapps ta sadece sıkıntı var recovery den gelişmiş seçeneklerden dalvik,önbellek,sistem siliyorum bağla kısmından sistem tikini kaldırıyorum yüklede romu ardından gapps ı yüklüyorum romda hata yok gapps ta hata çıkıyor teelefon açılıyor play store yok apk sını yüklüyorum çalışmıyor ayrıca youtubed video açınca görüntü bozuk ses te sıkıntı yok

Son düzenleme:
hata böyle çıkıyor rom sıkıntısız yüklendi open gapps ta sadece sıkıntı var recovery den gelişmiş seçeneklerden dalvik,önbellek,sistem siliyorum bağla kısmından sistem tikini kaldırıyorum yüklede romu ardından gapps ı yüklüyorum romda hata yok gapps ta hata çıkıyor teelefon açılıyor play store yok apk sını yüklüyorum çalışmıyor ayrıca youtubed video açınca görüntü bozuk ses te sıkıntı yok
İndirdiğiniz gaaps bozuk lütfen tekrar indirin