Android entropi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Underday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Underday

Original poster
Kayıtlı Üye
12 Haz 2018
18
2
Karnel adiutor ayarlarında rast geldim nedir bu entropi?
yüksek yada düşük olması neyi değiştirir?
[doublepost=1533658487,1531734697][/doublepost]güncel?

İyi akşamlar, aradan bayağa zaman geçmiş ama sorunuzun cevabını öğrenebildinizmi acaba?

Android'in işlemlerde kullanacağı rastgele datayı çekeceği data havuzunun boyutudur. Ne kadar fazla olursa performans o kadar iyi olur fakat aynı zamanda pili de o kadar fazla kullanır. Varsayılan ayarlara dokunmamanızı tavsiye ederim.

• Like
Tepkiler: AnilONK
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada Kernel Auditor hakkında detaylı bir bilgi hiçbir yerde bulamadım, acaba yardımcı olabilicek bir kaynak biliyormusunuz?

İyi akşamlar, aradan bayağa zaman geçmiş ama sorunuzun cevabını öğrenebildinizmi acaba?
Merhaba kimse cevap vermedi zamanında ama öğrendiğim kadarıyla okuma yazma için rastgele sayıların üretildiği kısım ve yüksek düşük olmasına göre telefon laglı oluyor yara CPU yu çok kullanıyor eğer ki telefonda kasmalar mevcut ise biraz arttırın ama böyle bir durum yoksa dokunmayın derim iyi forumlar

• Like
Tepkiler: AnilONK
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada Kernel Auditor hakkında detaylı bir bilgi hiçbir yerde bulamadım, acaba yardımcı olabilicek bir kaynak biliyormusunuz?
Genel bir kaynak yok fakat anlamadığınız değerleri Stack Overflow'da aratabilirsiniz. Benim tavsiyem kerneldeki her değeri kurcalamamanız.