Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karnel adiutor ayarlarında rast geldim nedir bu entropi?
yüksek yada düşük olması neyi değiştirir?
[doublepost=1533658487,1531734697][/doublepost]güncel?
Android'in işlemlerde kullanacağı rastgele datayı çekeceği data havuzunun boyutudur. Ne kadar fazla olursa performans o kadar iyi olur fakat aynı zamanda pili de o kadar fazla kullanır. Varsayılan ayarlara dokunmamanızı tavsiye ederim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada Kernel Auditor hakkında detaylı bir bilgi hiçbir yerde bulamadım, acaba yardımcı olabilicek bir kaynak biliyormusunuz?
Merhaba kimse cevap vermedi zamanında ama öğrendiğim kadarıyla okuma yazma için rastgele sayıların üretildiği kısım ve yüksek düşük olmasına göre telefon laglı oluyor yara CPU yu çok kullanıyor eğer ki telefonda kasmalar mevcut ise biraz arttırın ama böyle bir durum yoksa dokunmayın derim iyi forumlar
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu arada Kernel Auditor hakkında detaylı bir bilgi hiçbir yerde bulamadım, acaba yardımcı olabilicek bir kaynak biliyormusunuz?