[9.0][P][CRACKLING]RR-OS v7.0.2 For GM 4G

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur5488

Original poster
Yönetici
19 Mar 2015
1,101
2,477
Cihaz
Redmi Note 9
ROM
Miui 12.5
9NpjVQ.png

ROM HAKKINDA

-@robin0800 tarafından derlenmiştir.
-Android sürümü 9.0
arm64 destegi vardır
Unofficial sürümdür.

Çalışan Özellikler

• Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Şebeke
  • GPS
  • Sensörler
  • Ses
  • Kamera
Çalışmayan Özellikler

Kurulumdan sonra siyah ekranda kalırsa telefonu yeniden başlatın düzelecektir.Hata varsa Konuda belirtebilirsiniz.

KURULUM

- Verdiğim linkten ROM'u ve Gapps paketini indirip cihazınıza atın.
TWRP recoveryi açın
Temizle / Gelişmiş Temizlik /Dalvik/ART(cache) Önbelleği,
Veri(data)bölümlerini tik yapın sonra oku kaydırın.
- TWRP ile önce ROM'u, daha sonra da vereceğim linkten indirdiğiniz Gapps paketini yükleyip cihazı yeniden başlatın.
- Crackling TWRP ile Kurunuz.

Ekran Görüntüleri

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İndirme Linkleri

rom link:

[hide][/hide][hide][/hide][hide]

Temmuz Derlemesi

Ağustos Derlemesi

[/hide]

Gapps link:

Arm64/9.0/pico olanını seçip kurup.

Son düzenleme:
yüklenmiyor nedense modem de kurdum ama genede yüklenmedi forumdan başka rom atmak zorunda kaldım telefonda ses açma tuşu bozuk xposed module'den giriyordum allahtan çalıştı 3 farklı crackling rom denedim hiçbiri açılmadı nedense android pie

• Like
Tepkiler: thebadcat
iki sorum olacak.. Birincisi nano gaps yüklenir mi.. ikincisi kasma donma durumu ve pil performansı nasıldır.. Halihazırda crcakling Los 16 pie kullanıyorum. Şu anda bunun pil performansı çok iyi

volte çalışıyor mu bu romda? volteyi kullanabileceğim bir rom arıyorum.

Bu cihazın volte var mı?

sd410 chipset destekliyor ama kapalı. yine
da da kapalıymış. talepler üzerine asus güncelleme ile açmış forumlarında gördüğüm kadarıyla.
örneğin
çalışmaları var, pek çok kullanıcı aktifleştirmiş. hemen hemen her cihaz forumunda bunla ilgili bi çalışma var ama gördüklerimin çoğu stok rom için değil, hep özel romlar üzerine.

build.drop dan kodları var uğraştım ama işletim sisteminde volte kütüphaneleri olmadığından aktif olmuyor. o yüzden rom arayışındayım. çok forum bakındım ama türk forumları hep portlama, custom rom ve sorunlar üzerine.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: Cihatssss
Romda uygulama içi gereksiz kasmalar var harici romda hiç bir sıkıntı sorun yok birde uygulama açılırken takılmalar oluyor. Arayüzü vs. Çok iyi stabil elinize sağlık.

Son düzenleme: